Wysłany: Nie 24 Sty, 2010 23:24 [ZOMBIE] Greku - STEAM_0:1:18826340
Czy mógłbym prosic już o osbanowanie? Chyba nie musze pisac nic o banie bo panowie admini dobrze wiedza za co. Co do okoliczności w których do niego doszło chciałem wyjaśnic sprawę ale scalator nie dał mi dojśc do słowa.
Pozdrawiam
Dawaliśmy tu na servie za większe "zbrodnie" unbana myślę że mimo tak głupiego czynu greka dało byś się dać mu szansę by do nas na serva powrócił i znów grał.Scalator daj mu szansę,uraził cię tym i postąpił nagannie ale myślę że jak dorośli faceci się dogadacie.
Ja osobiście greka pamiętam jako fajnego gracza i admina czasem było coś ale nikt nie jest święty.Jestem za tym by darować mu jego błędy i dać ostatnią szansę by powrócił do nas na server.
1. kilka miesięcy temu
2. Fabryka Zombie
3. Grekles
4. STEAM_0:1:18826340
5. Sprawa wygląda następująco, gram sobie na zombie wchodzi jakiś koleś i zaczyna do mnie bic coś tam, pomyślałem ze jakiś nowy admin, po czym go zbanowałem. Napisałem do czosnka z pytaniem kto to był no i się okazało że scalator. No a scalator uniósł się honorem i nawet porozmawiac nie chciał wiec nic nie mogłem zrobic. ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum