Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 19:03 [Zombie] DigieL ŁigieL
1. dawno dawno temu w odleglej galaktyce (na serio to niewiem kiedy ten ban byl nawet mnie przy nim nie bylo)
2. STEAM_0:1:5489092
3. Serwer Zombie
4. Za co- niewiem
5.Kto- niewiem
Tak jak napisalem mam bana , nie wiem za co , nie wiem po co i nic o nim niewiem , a jednak go mam , prosze o usuniecie .
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010 19:53
Moze bluzniles albo co, czasami admin ma zly humor i wstawia perma za roznego typu obelgi. Zapomniany perm? Ja bym dal druga szanse. Ale tutaj nie ja decyduje
Hmm ja jedynie za natręctwo i słownik kiedyś dałem na 1h ale na dłużej to chyba nie ode mnie
Faktycznie raz to zaszalalem no i co to ma do perma?
Ty nie powinienes sie wypowiadac zwazywszy ze bawiles sie adminem i mnie slapowales dla zabawy i zrzucales z kampy wbrew mojej woli, ale to bylo miesiace temu ze 3 , wlasnie w bliskim czasie kiedy bana mi dales.
Pozatym jestes przyjacielem dema wiec o czym my tu mowimy? Jestes jedyna osoba ktora demo_polski respektuje , a to o tobie zle swiadczy.
_________________ ŁigieL
Ostatnio zmieniony przez DigieL Pon 01 Mar, 2010 21:48, w całości zmieniany 1 raz
i o to dowody obciążające ze dzieci maja adma smutne
PS. ban nie ode mnie
_________________ |>> Front wyzwolenia wszystkich SUTKÓW<<| |>> Front Wyzwolenia Piłeczek Golfowych <<| |>> Front wyzwolenia Serwerów FRAGZONA od Nemezisa <<| |>> Rzygam na Nemezisa <<| SuCiOr
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010 21:50
Muszę Cię zasmucić DigieL - nigdy nie dałem nikomu perma. A teraz ja proszę o odszkodowanie za oszczerstwa pod moim adresem
Ale pamiętam, że kiedyś grałeś na serwerze i pamiętam też nie byłeś taki jak to piszesz w pierwszym poście. Coś odwalałeś, ale to było dawno, więc nie pamiętam. Bardzo możliwe, że dałem Ci bana, ale nie perma (chyba, ze przez przypadek dałem zły numerek ).
Mimo wszystko dawno nie grałeś serwerze, więc myślę, że swoje odsiedziałeś i jeżeli ten ban faktycznie jest to można go zdjąć według mnie.
_________________ Pisz poprawnie po polsku!
Ostatnio zmieniony przez PaWeLeTTo Pon 01 Mar, 2010 21:53, w całości zmieniany 1 raz
coz , moze zrobiles to przypadkowo ( w koncu jestes nowy admin i powoli ogarniales wtedy , bo bana mam juz z miecha ) , teraz tylko pozostaje nam czekac na werdykt panny ANNY MARII WESOLOWSKIEJ , znanej rowniez jako drq.
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010 22:03
to, że na fabryce miałem admina krótko, to nie znaczy, że nie miałem go gdzie indziej. Jednego nie rozumiem - napisałeś, że przy banie Cie nie było, więc co sugerujesz? Że ktoś (ja) wpisał do konsoli bana z Twoim ID i perfidnie dał Ci perma?
Hmm ja jedynie za natręctwo i słownik kiedyś dałem na 1h ale na dłużej to chyba nie ode mnie
Faktycznie raz to zaszalalem no i co to ma do perma?
Ty nie powinienes sie wypowiadac zwazywszy ze bawiles sie adminem i mnie slapowales dla zabawy i zrzucales z kampy wbrew mojej woli, ale to bylo miesiace temu ze 3 , wlasnie w bliskim czasie kiedy bana mi dales.
Pozatym jestes przyjacielem dema wiec o czym my tu mowimy? Jestes jedyna osoba ktora demo_polski respektuje , a to o tobie zle swiadczy.
To chyba pomyliłeś adresy i kręcisz bo powiem szczerze i otwarcie brzydzę się i nie nawidze tego typa demo_polskiego i gdy tylko daje mi sposobność obrywa bana.A teraz prześledziłem sobe screny co robię przed i po banowaniu i karany byłeś jednak nie 1 raz lecz 5 razy z czego 4 razy za słownictwo.Ale to i tak nie zmienia faktu że perma ci nie dałem a może ostatnimi czasy zmieniłeś nick i od kogoś oberwałeś na 7 dni?
Jezeli digiel napisal, ze dawno dostal tego bana, zakladam ze mogl go dostac od admina dluzszego stazem. Moglem to byc ja, rownie dobrze kto inny, nie kojarze takiego nick'a. Gdyby sie okazalo, ze to ja podarowalem perma to napewno sie nalezal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum