Nie bardzo rozumiem o czym Wy gadacie... Jakie upominanie? Jak jest włączona ochrona po respawnie, to nie znaczy, że nie można zabijać jak się komu podoba.
Dobrze wiadomo, gdzie są spawn pointy, trzeba się wykazać myśleniem i trzymać się od nich z dala, a jak nie, trzeba się liczyć z możliwością zaliczenia kosy.
Oczywiście jak zwykle Ci, którzy najgłośniej krzyczą, sami najczęściej robią to, co tak potępiają. Dzisiaj Mróz (nie tylko, oczywiście) na moich oczach kosił po respawnie, np. Agnieszkę (i vice versa, zresztą).
Chodzi w końcu tylko o to, żeby jak najszybciej zdobywać levele. Raz kosisz , raz Cię koszą .
O co ten krzyk?
To samo jest ze strzelaniem i dobijaniem z noża. Że niby co, jak mi się skończy ammo to mam zawrócić na pięcie i spierniczać, czy jak Niektórzy chrzanią coś o "honorze", pogięło ich chyba...
To jest gra - chodzi o to, żeby wygrać. Nerwy w konserwy, jak ktoś traci panowanie nad sobą, bo dostał kosę, to znaczy że do tej gry nie dorósł.
ale Butch.... z Agnes było tak, ze skosiła mnie na protecie, wiec i ja ja skosiłem i był spokoj... a co do Twojego omijania respownów... nie uwazaszz ze to roche głupie stwierdzenie ?? ... jak biegam po całej mapie a na serwie jest 10 ludzi z przeciwnego teamu, to ZAWSZE ktos na plecach sie pojawi nie sadzisz ??
co do strzelania i koszenia to sie zgodze... ale koszenie na protecie moim zdaniem wykorzystywanie błedu gry tak jak np !give.
i nie mowie tutaj o traceniu panowania czy cos.... tylko ja tak nie robie i chce zeby mi tez tak nie robili... dlatego o wiele lepiej jak nie było protecta i za zabicie na spownie było sie afk i wsio... delikwent lvlu nie miał i pozamiatane
ostatnio zaobserwowałem ze protekt nie każdy ma taki sam jeden przebiegnie pół mapy na protekcie a drugi się pojawia bez a jeszcze trzeci ma tylko te 3 sec,więc po co ten protekt? jak dla mnie wywalić w pi..du tylko przeszkadza,jak mają biegać z kosa na protekcie i konczyć mapę to dla mnie to bez sens.
To czyli wszystko wróciło do normy ,już tak było w te wakacje że duch był nie równy czasowo a potem proteckt został wyłączony.I było by lepiej gdyby ta ochrona została zdjęta całkowicie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum