ja stawiam na abudabiego w porządku koleś ,przestrzega regulaminu mało tego zwraca uwagę innym aby przestrzegali go .Nerwy trzyma na wodzy ,a na DM brakuje tego u niektórych. Jak dla mnie ta osoba nadaje się do administrowania tego serwera .
_________________ Gość has been killed by Dup Szot | XaZaX's Knife
Dup Szot | XaZaX won!
"Jeżeli wszystko inne zawiedzie, padnij. Nie jest to dobra strategia defensywna, ale na chwilę lub dwie znacznie podnosi na duchu."
1. 2-4h
2. Na servach fabryki 1,5 roku konkretnie na GG DM 6mc,w samego sourca koło 3lat
3. 17- za 2 mc mam 18
4. 9573484
5. Steam ID:STEAM_0:1:18458639
6. Nemesis
7. Byłem administratorem na serverach takich jak:Killzone,Cscenter,Kebabownia u turka,Fabryka Zombie (jestem),2 servery klanowe.
Uchodzę za surowego i stanowczego administratora,ponad wszystko cenię sobie kulturę osobistą,wszelkie przejawy Anarchizmu obiecuję odpowiednio karać,jak już większa część osób z fabryki wie pochodzę z Katowic,interesuje się strzelectwem,etnologią oraz archeologią od 5mc zdobyłem tytuł Ratownika Medycznego nom i myślę że tyle ode mnie;).
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mego wniosku.
Z poważaniem: Nemesis
Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 22:45
Znam Nemesis'a z FZ to co napisał to prawda, B.dobry Admin. Potrafi utrzymać porządek, poza tym jest miły i wyrozumiały, fajnie z nim pogadać, rzeczowo i na temat ;] Polecam go z czystym sumieniem
1.Około 3 - 4 h
2.W Cs:s gram od trzech lat na serwerze może 4 miesiące
3.Mam 15 lat
4.Gg = 9405555
5.Steam ID= STEAM_0:1:20675739 00:55 38 0
6.Mój nik to F.o.X
7.Byłem adminem na <<BloodLegion>>
1. Ile bozia da….
2. Jakieś 2.5-3 lata. Był to jeden z moim pierwszych serwerów.
3. 16
4. 2078899
5. STEAM_0:1:14440224
6. |Kz| czosnkowy
7. Nie wiem co mam napisać… znacie mnie, ostatnio bardzo dużo gram na Dm, zabawki admina znam-mogę się przydać.
Składanie podań zamknięte, Nowymi adminami zostali: Mawashi, Ślepy i Abudabi, co nie znaczy, że wybór adminów się skończył;)
_________________ Gość has been killed by Dup Szot | XaZaX's Knife
Dup Szot | XaZaX won!
"Jeżeli wszystko inne zawiedzie, padnij. Nie jest to dobra strategia defensywna, ale na chwilę lub dwie znacznie podnosi na duchu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum