Wysłany: Wto 26 Cze, 2007 00:08 Zgłoszenia na admina na serwer RPG (Matrix, WCS, SRPG itp.)
Każdy komentarz nie związany ze zgłoszeniem na admina będę usuwać z tego wątku (proszę wpisywać opinie, jeżeli ktoś jest przeciw danej kandydaturze z uzasadnieniem). Usuwane będą także posty nie spełniające ponizszych kryteriów (admin powinien być na tyle roztropny, żeby umieć podać mi te dane). W zgłoszeniu proszę podać:
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze
2. Wiek (conajmniej 15 )
3. numer gadu-gadu
4. Steam
5. Najczęściej używany nick na serwere
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp.
Bardzo proszę o wpisanie się w/g tego schematu ponownie.
Jeżeli bluzgałes na serwerze - nawet nie próbuj się wpisywać.
Ostatnio zmieniony przez Arko Sob 01 Wrz, 2007 12:54, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob 30 Cze, 2007 11:13
1.pó? roku
2.14 tu raczej chodzi o poziom intelektualny a jego mam na dobrym poziomie
3.2140221
4.steam_0:1:13318307
5.Pathfinder
6.„Wiadomo ?e taki a taki pomys? jest nie do zrealizowania ale ?yje sobie jaki? nieuk który o tym nie wie. On w?a?nie dokonuje tego wynalazku.”
Albert Einstein (te? jestem nieuk mam szans? )
Nie tylko poziom intelektualny, równie wa?ne jest opanowanie, i to te? nie wszystko.
1.Zaczolem grac na tym serwerze... mhmm... od momentu jak byl starcraft MOD to chyba dosc dlugo (a ogolnie w cs'a gram z 3-3,5 roku)
2. 15
3. nie mam gg ciagle co zaloze usuwa mi sie...
5.нєα∂ѕнσσтєя
6.Gram 4Fun ;)ale te? jestem opanowany, uwazam na slownictwo, jestem kulturalny (chyba ze jakis koles przyjdzie i zacznie wyzywac moich rodzicow)...
Nie by?em nigdzie adminem ale musi byc pierwszy raz
Ostatnio zmieniony przez HeadShoOoOoTeR Wto 03 Lip, 2007 08:35, w całości zmieniany 2 razy
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze: 3miechy
2. Wiek (conajmniej 15 ): 16
3. numer gadu-gadu: 9224734
4. Steam: 0:0:14723042
5. Najcz??ciej u?ywany nick na serwerze: Feri
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp. Jestem adminem na publicznym serwie (nie na pisze nazwy bo bedzie ze robie reklame) duzo gram, chetnie pomagam i co mam jeszcze pisac
1.Od jak dawna grasz na naszym serwerze:Nie pami?tam dok?adnie, ale par? miechów ju? zlecia?o. 2.Wiek (conajmniej 15 ):16 3.numer gadu-gadu:5164568 4.Steam:Steam_0:0:12493470 5.Najcz??ciej u?ywany nick na serwere:»W!nл / Jak w to sie gra ? o.O 6.(opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp.:Standardowo mam na imi? Maciek, pochodz? z Gdyni. Ludzie mnie znaj? na servku i s?dz?, ?e jestem lubiany . By?em adminem na tym servie przez d?u?szy czas, wi?c mam do?wiadczenie i znam zasady tam panuj?ce. To by by?o na tyle. Prosz? o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Pozdro »W!nл
_________________ Wind w grze jakby ktoś nie wiedzia?
Ðup ﮏzot to potęga
Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 21:43
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze dokladnie nie wiem ale przez pewien czas sporo i teraz spowrotem zaczynam
2. Wiek (conajmniej 15 ):15
3. numer gadu-gadu 6037451
4. Steam STEAM_0:0:13230637
5. Najcz??ciej u?ywany nick na serwere Jaro[pl], Jag[pl]
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp.:
adminem bylem(jestem) na szkolnym serverze cs'a
cos osobie: przewaznie spokojny, nie bluzgam i to wszystko
nie wiem czy to cos zmieni ale jestem sedzia w polskiej lidze warhammera!
edit thx dla pana poddemna
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze: Tu bije wszystkich chetnych powyzej (chyba) gram tu od czasu baardzo starego rpg moda ( nie chce sklamac wiec dokladniej nie powiem ale okolo 7-9 miechow (?) )
2. Wiek (conajmniej 15 ) : mam 16 latek we wrzesniu
3. numer gadu-gadu 2054051 czesto niewidoczny jak mnie nie ma na kompie a jak jestem to all dostepny
4. Steam : "Asse" STEAM_0:0:8865137 02:26 46 0 active
5. Najcz??ciej u?ywany nick na serwere: Asse/Serafin
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp. Hmm adma mialem daawno temu na rpg modzie(jakims niemieckim). Jestem na kompie to gram w css, ostatni zadko bywalem na servie warcrafta a to ze wzgledu na to ze w ogole na css nie bylem. To sie zmieni Juz kiedys zglaszalem sie i nie zostalem wybrany przez nieobecnosc na gg XD
Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 14:26
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze : ok.roku już będzie ^^
2. Wiek (conajmniej 15 ) : 17 (06.08.1990 )
3. numer gadu-gadu : 6692304
4. Steam STEAM_0:0:5985930
5. Najczęściej używany nick na serwere Paw3L
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp. Gram na Warcraft modzie od bardzo długiego czasu , znam praktycznie wszystkich graczy i wiem na co pojedyncze "jednostki" stać (wszystkich się nie da poznać non-stop nowi dochodzą ) .Już nie jeden koxiarz trafił dzięki mojej osobie na Antycheat.pl więc z rozpoznawaniem nie ma problemu. Gram bardzo często także z obecnością na serwerze także nie ma żadnego problemu. Nie będę się rozpisywał bo nie słowa świadczą o człowieku a czyny . Chyba wszyscy admini z WCS'a mnie znają także z wypowiedzią na temat mojego zachowania itp. także nie będzie problemu ^^.
Ostatnio zmieniony przez Paw3L Wto 01 Sty, 2008 09:01, w całości zmieniany 5 razy
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze oj chyba z 5-6 miesiecy nie wiem dokladnie i nie che was oklamywac nie wiem dokladnie
2. Wiek 16
3. numer gadu-gadu 8830696
4. STEAM_0:0:12399343
5. Najcz??ciej u?ywany nick na serwere Maslana lub teraz MasseY FergusoN
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp. bylem juz adminem na tym servie i wydaje mi sie ze bylem dobrym administratorem tylko zeby nie en wyste z permem no coz zle zrobilem przyznaje sie bez bicia co tu dalej muwic zglaszam sie ponownie bo przez ten miesiac wakacji duzo sie zmienio w moim charakterku mysle ze pomyslnie rozpatrzycie moje podanie czesc
1. Oj długo pamiętam jeszcze jak był pierwszy warcraft, potem nowe rasy, następnie starcraft, a potem matrix i wreszcie znowu jest normalnie nie wiem ile to czasu ale długo... Chyba od kwietnia
2. 03.04.1991 czyli 16 lat aktualnie
3. 2452346 - Często jestem niewidoczny
4. Gruszkon
5. $t.D3@tH[PL]
6. Nie byłem jeszcze adminem na żadnym serwie, mam dyplomy ukończenia kursów: programowania w C# i robienia stron www w asp.net,
A poza tym ostatnio nie widać adminów i chamstwo i łamanie zasad np: Ludzie strzelają z m4 na knifearena1 prawie codziennie... a jak się chce ich banowac to robią quickreload
1. Od przynajmniej miesiąca z rozrzeszeniem na kilkanascie lat
2. 24
3. 2764047 (często niewidoczny - mail raga@tattooart.pl lub przez forum)
4. STEAM_0:1:6989353 00:38 99 0 active
5. RaGa☆138 (kiedys z przedrostkiem)
6. Jestem właścicielem i zarazem adminem na największym polskim portalu i forum o tatuażach, piercingu tattooart.pl
Gram zazwyczaj koło 11 do 14 i po 22 - szczególnie nocami brakuje admina, który by dał slaya czy kicka za niezgodne z zasadami zachowanie.
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze Częściej gram na serwerach GG ale czasem lubię sobie w tego moda pograć ogólnie na waszych serwerach spędzam mile czas od b.dawna (5 miesięcy może więcej)
2. Wiek (conajmniej 15 ) 15 3. numer gadu-gadu 784514
4. Steam STEAM_0:0:12084061
5. Najczęściej używany nick na serwere Moose (ze znaków)
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp. Hmm... ostatnio na wacrafcie grywam sporadycznie, ale widze co tam sie dzieje, to co ludzie tam potrafią robic, jak się wyzywają, votebanują za nic to przesada. Adminow na tym serwie brakuje, a ja jestem gotowy zająć się nim i poświęcić mu sporo czasu. Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Ostatnio zmieniony przez Moose Sob 15 Wrz, 2007 23:04, w całości zmieniany 2 razy
1. Prawie rok.
2. 20
3. 2932969
4. STEAM_0:0:7655026
5. Ozzie, i zmodyfikowane Ozzie.
6. Zawsze bylem czolowym graczem, adminem na bardzo wielu serwerach od 1.5 i jednym z tworcow serwerow wp na sourca, niegdys 1 miejsce cb 1vs1, team pentagram drugi sklad przez jakis czas. 3 Miejsce z klanem 5vs5 cb. Od dawna niegram zawodowo, gram for fun po pracy dla odprezenia po calym dniu uzerania sie z kierownikiem. Zasady znam czita rozpoznac nie jest mi obce, a na war3 serwerze przynajmniej raz dziennie mamy doczynienia z full haxem.
1. Od grudnia 2006
2. 19
3. 1244323
4. STEAM_0:0:3386758
5. Raxy (radko: Fred)
6. Byłem adminem na wielu serwerach na 1.5 (na jednym serwerze z WC3FT modem zastępowałem HeadAdmin - server: Belg&Angel), na 2 serwerach 1.6 (Kuźnia i Świnia - miałem być też adminem na LAMIE, ale przestałem tam grać). Lubie grać na Warcraft modzie i wiem o nim prawie wszystko (pisałem nawet poradnik do moda WAR3FT na 1.5). Denerwuje mnie to, że dość często gracze "nadużywają" mocy i wylatują poza teksturę... i tak siedzą tam do konca rundy (nie potrafią wpisac kill w konsoli )
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania i pozdrawiam.
1.Oj juz prawie 6 miechow no z mala przerwa wakacyjna ale ciagle z wami jestem
2.16
3.GG-8830696
4.STEAM_0:0:12399343
5.M4sl4nA_PL
6.Skladam jeszcze raz podanie bo cos trzeba z tym zrobic ludzie nie umieja poprostu przepisowo grac gram z rana na servie i wszyscy po mapie laza nie ma wyjatkow kampia sie z awp ,ale popoludniu juz nie ma takiego problemu bo czasami jest admin na servie i troche kontroluje sytuacje choc nie zawsze a ja bym byl codziennie na servie i rano i popoludniu chyba ze cos by mi wypadlo ale rzadko sie to zdarza i dla tego chcialbym zapobiec temu kampieniu i wlazeniu na tekstury wiec jeszcze raz sie zglaszam ;Jestem mily,kolezeniski,,lubie sie dobrze bawic przy CS ,lubiesobie pozartowac troche na servie ,i poprostu dobrze zyje s tymi co sa dla mnie mili .
Czesc
Od jak dawna grasz na naszym serwerze: Od 4 miesiecy
Wiek 17
Numer gadu gadu: Nie mam Gadu gadu:(
steam STEAM_0:0:11805189
Najczesciej uzywany nick na serwerze ҲҲнuитεя ßlåckBuяи
cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp. Nie bylem adminem a skladam to podanie poniewaz wogle na serwerach nie widze adminow a gram codziennie,a takie nobki z czitami lataja po mapie i nikt nie moze ich powstrzymac.Pozatym na zadnym inym serwerze nie gram jak na WC:S.Bardzo szanuje osoby grajace nie klne nie mam ani jednego kicka ani bana.
Pozdrawiam.
_________________ ej Gość wbijaj na fabryke 4 Fun
[PL] Fabryka 4 Fun |J&D| - 95.160.171.20:27015
http://blackburn001.mybrute.com
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze? odkąd mam CS:S
2. Wiek (conajmniej 15 ) 17
3. numer gadu-gadu 9925109
4. Steam .havoC STEAM_0:1:5060046
5. Najczęściej używany nick na serwere .havoC
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp. nie byłem adminem na CS:S ale pisze bo znam prawie każdego adma i każdy wie jak reaguje jak nie ma adma na servie prawda Danny?? jest tak ja jestem nie ma adma i to wszystko, odpisz Arko to ważne!!
EDIT by ARKO: Co ja mam pisac, jak admin jest potrzebny to pozostali admini wypowiadają się o kandydaturach. Na raie adminow nie potrzebujemy, kolejna weryfikacja na poczatku stycznia.
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze: Od Dwóch tygodni [4 godziny dziennie,czasami i więcej]
2. Wiek (conajmniej 15 ): 19
3. Steam :2339231
4. Steam : STEAM_0:0:16304343
5. Najczęściej używany nick na serwere : ABC
6. 6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp : A wiec grywam na WCS-ie od jakis dwoch tygodni...jestem tam prawie non stop...zlapalem dwoch cheaterow..pozniej wstawie tu linki do demek..ale nie stety nie bylo Admina zeby mogl ich zbanowac..Prosze o pomyslne rozpatrzenie...
Pozdrawiam ABC
[ Dodano: Czw Gru 27, 2007 12:43 ]
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze: Od Dwóch tygodni [4 godziny dziennie,czasami i więcej]
2. Wiek (conajmniej 15 ): 19
3. Numer gadu-gadu :2339231
4. Steam : STEAM_0:0:16304343
5. Najczęściej używany nick na serwere : ABC
6. 6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp : A wiec grywam na WCS-ie od jakis dwoch tygodni...jestem tam prawie non stop...zlapalem dwoch cheaterow..pozniej wstawie tu linki do demek..ale nie stety nie bylo Admina zeby mogl ich zbanowac..Prosze o pomyslne rozpatrzenie...
Pozdrawiam ABC
EDIT Arko:Na pewno z miesiac poczekamy aby ocenic twoje zachowanie.
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze: od stycznia 2007r.
2. Wiek: 15 lat
3. numer gadu-gadu: 5312990
4. Steam: STEAM_0:1:12551183
5. Najczęściej używany nick na serwere: Brehme92
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp.: adminem nigdy nie byłem, na Waszym servie grywam bardzo często i codziennie (min. 3h), od niedawna postanowilem ubiegac sie o to stanowisko, poniewaz zazwyczaj widze jak gracze dają votebany bez powodu, a niektórzy nawet cheatują. Niestety najczęsciej nie ma w takich sytuacjach admina, a ja jestem prawie o każdej porze dnia do dyspozycji. Oczekuję pozytywnego rozpatrzenia mojego zgłoszenia.
1. Od jak dawna grasz na naszym serwerze:od roku
2. Wiek (conajmniej 15 ):15
3. numer gadu-gadu:niemam
4. Steam:STEAM_0:0:12995165
5. Najczęściej używany nick na serwere:Dalidówka
6. (opcjonalnie) cos o sobie, czy byles juz gdzies adminem, itp. mialem admina na 3serverach
nie przeklinam na servie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum