Dzisiaj o godzinie 21:10 ja i Rumcajs zostaliśmy zbanowani za puszczanie muzy po śmierci. Po pierwsze: Gdzie jest napisane w regulaminie o zakazie puszczania muzy? A po drugie: Pisaliśmy że już nie będziemy puszczać. Po trzecie: Nie dostaliśmy ostrzeżenia tylko od razu bana. Nie wiem który admin mnie zbanował ale chyba był to Lolek (o ile ma adma ). Prosze o odbanowanie naszych kont a już więcej nie będzeimy puszczać muzy na serwie gdzie NIEKTÓRZY
admini nie maja poczucia humoru.
TOPIC do zamknięcia Nie ten serw SRY
Ostatnio zmieniony przez N&L KillerS >.:Rad Wto 14 Sie, 2007 16:39, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 21:30 Re: Z?o?liwo?? admina
Po pierwsze akcja dotyczy serwera Turbo a nie DM - wi?c z?y dzia? (mo?na przesun???)
A z?o?liwo?? to nie by?a - jak nonstop odgrywali?cie muzyk? i nie tylko po ?mierci ale na zmiane ?e s?ucha? si? ju? nie da?o - wszystko ma swoje granice - rozumiem raz kawa?ek na 2-3 rundy ale nie non-stop!
Ju? kiedy? pisa?em ?e to nie jest rozg?o?nia radiowa i jak kto? chce s?ucha? muzyki niech to robi we w?asnym zakresie.
Ju? zacze?y si? na was votekicki jakby? nie zauwa?y? - i tak wystarczaj?co d?ugo pozwala?em - mo?e za d?ugo.
I ju? Radzio mia?e? wcze?niej problemy w zwi?zku z puszczaniem muzyki.
I jeszcze jedna sprawa któr? powtarzam kolejny raz - serwer dzia?a zgodnie z prawem - nie jest p?acona op?ata za odgrywanie prawnie chronionych utworów publicznie i Ty te? uwa?aj - bo nawet jak masz orygina?y to pozwolenia pewnie nie masz
a i nie chodzi o muze z serwa tylko z mikrofonu jakby co
Szczerze to mi zdarzy?o si? raz pu?ci? podczas czekania...
Ale ?eby bez ostrze?enia? Wi?c prosze o odbanowanie i koniec muzy RAZ NA ZAWSZE (Wiem ?e jak mnie nie odbanujecie to i tak b?dzie koniec 8) ) Ale dla tego ?e nie mia?em nigdy wi?kszych problemów jeszcze raz PLZ BTW: Arti nie mam pozwolenia i pewnie Zaiks mi sie dobierze do ......
Ban by? 30 minutowy i pewnie mo?ecie ju? gra? bo mina? ten czas - da?em taki czas aby?cie zastanowili sie i wbili tu i napisali i ?eby na spokojnie wyt?umaczy? - mam nadzieje ze sie nie powtórzy to w takim nasielniu - jak pisa?em - nie mam przeciwko jak tam powiedzmy szybko co? pu?cisz ale co pare rund ale nie nagminnie - i zapraszam do gry.
Proponuje wprowadzic pewne ograniczenia w puszczaniu muzy.
1. Wszyscy musz? chcie? aby kto? pu?ci? muze.
2. Trzeba pyta? si? admina o pozwolenie.
3. NIE PRZESADZA? (za cz?sto puszcza?)
A ju? my?la?em ?e nie wrzuce swojego zdj?cia na forum
Je?li chodzi o muz? to mo?e nie tyle chodzi o jakies ograniczenia - tylko o zdrowy rozs?dek - mo?e w?a?nie zapyta? si? czy mo?na pu?ci? muzyk?, czy to komu? nie bedzie przeszkadza?o ale i tak mie? umiar - nadmiar szkodzi.
Szczerze mówi?c dzi?kuje Ci za bana A dzi?kuje Ci za to ?e u?wiadomi?e? mi to ?e nie którym mo?e si? to niespodoba? oraz o konsekwencjach prawnych Ale mnie nastraszy?e?
Jak cos to zawsze mo?na liczy? na moj? pomoc - i ka?de dzia?anie potrafi? omówi?, wyt?umaczy? - bo o to chodzi aby by?a ta komunikacja, ?eby sobie wyja?nia?.
Nie tylko karz?, ale rozmawiam i po to tu te? jestem.
No chyba to na tyle. Grajmy, cieszmy si? - cya w grze
Muzyka muzyk? zawsze mozna sounds wpisac i sie nie slyszy ale co do gadania glupot typu skad jestes ile masz lat i tp to juz przesada . To nie jest czat jesli ktos chce wiedziec cos o 2 graczu niech se wezmie od niego gg albo ustawi sie na czacie i gada do woli moim i pewnie nie tylko moim zdaniem , takie zachowanie jest denerwujace i bedzie karane czy to sie komus podoba czy nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aha ! Zapomnia?em ! Sry za t? z?o?liwo?? NRX Udanych ?owów
Mam spor? doz? wyrozumia?o?ci i nawet mnie to w ogóle nie urazi?o wi?c spox (tylko pami?taj ?e admini nie robi? czego? dlatego ?e s? z?o?liwi, wredni itp. bo wykonuj? powierzone im zadania).
A co do ?owów to staraj si? staraj bo jak szli?my ?eb w ?eb tak teraz 10 miejsc do przodu jestem
wszyscy admini sa zlosliwi ci mniej wymagajacy jak rowniez i ci bardzej. trzeba zlozyc oficjalna skarge aby wiecej do tego typu badz tez podobnych sytuacji niedoszlo - a tak na serio garda w gore spoko jest..
Ja równierz przepraszam o obiecuje nie puszczac jakis g?upich muzycznek. No mo?e czasami jakis tekst z filmu który pasuje do sytuacji na serwie. Czy to by by?o ok?
Tekst raczej mo?e by? ok ale bez obra?ania innych graczy np
"Jaki to g?upiec" ju? nie pasuje, ale np "To moje ?oddaj to"*
na zako?czenie mapy mo?e by?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum