Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 11:42
Ja jestem bardzo zaaaaaaaaa ratujmy fabryczke Jest to rewelacyjny pomys?. Pomó?my fabryczce :):):):) Ja na pewno si? dok?adam mam nadziej?, ?e reszta ludzi pójdzie w w ?lad za Pumci? Ratujmy Fabryczk? :*
Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 17:17 Podarujcie Yachooo!!! troche slonca:)
Witojcie:D jak tylko to bedzie mozliwe doloze wam male co nie co dla ratowania fabryki:)(oczywiscie nic za darmo-nie dostane bana) kazdego stacAby przeslac pare groszy!!! a przyjemnosc czerpana z dawania mi head-a jest bezcenna:D wiec mozecie na mnie liczyc!!! pozdrawiam:*
Tak tak serwer trzeba podtrzymac, no bo powiedzcie mi, gdzie indziej znajdziecie takich wyrozumialych i milych adminow jak tutaj? A ta atmosfera:D:D
moje pieniadze naleza do Fabryki!! Sugeruje zrobic to samo...-_-
hiehiehiehiehiehiehiehie
dlaczego ratowac?a to dlatego jak wielokrotnie zdarza sie uslyszec na serverze slowa graczy : bo tu wszyscy sa jak jedna wielka rodzina!wiec przecierz nie mozemy pozostawic rodziny bez domu:D jak tylko dostane przelew fabryka moze liczyc na jakas sumke!pozdro dla wszystkich domownikow:D
_________________ silnych si? nie boje , s?abych ignoruje ;]
Witam no to jak juz wszyscy tak walcz? o ratowanie fabryki to ja na ?lepo wy?le kilka z?otówek mimo ze zawsze doistaje baty (zreszt? nie tylko na fabryce )
Mimo ?e na fabryczce pojawiam sie dosy? rzadko - generalnie jak GG Turbo pe?ne jest albo nie dzia?a, to te? co? zakombinuj?
Pod koniec miesi?ca wyp?ata wi?c....
29 czerwca b?dzie jeszcze mo?na wspomóc?
Mimo ?e na fabryczce pojawiam sie dosy? rzadko - generalnie jak GG Turbo pe?ne jest albo nie dzia?a, to te? co? zakombinuj?
Pod koniec miesi?ca wyp?ata wi?c....
29 czerwca b?dzie jeszcze mo?na wspomóc?
Jasne, jak nie bylo fabryczki grywalismy na ggmodach To nasz zaprzyjazniony serwer
Jak masz jakich znajomych co nie ma dla nich przeszkody zeby nam pomogli to namawiaj ich
Do zobaczenia kiedys w grze.
siemka , jestem tu nowy ale juz od jakiego? czasu gram w fabryce hehe , kasiorke wp?ace zanied?ugo ( bo gdzie tu gra? z powaznymi ludzmi hehe ) . jak tylko bedzie cos w kieszeni to zaraz wp?acam i napewno to bedzie 5 dyszek ( 50 Z? ) tyle moge da? , my?le ?e na pewno to w jaki? sposób pomoze . pozdr dla ekipy
Wysłany: Sob 30 Cze, 2007 08:41
co sie sta?o sie Fabryka umiera no wiec ... wyplata 10 pracodawców nie z terroryzuje bo nie mam ka?acha a gdzie ja sie potem podzieje jak serwa nie bedzie wiec zaraz poszukam nr konta i co? tam wp?ace po wyplacie of koz. LUDZIE WYCIAGAC PORTFELE I JAZDA DO BANKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/b]
z tego co wiem to kolejna osoba wp?aci?a na serwer...
wi?c mamy ju? pó? serwera ale w dalszym ci?gu brakuje oko?o 750z?... tak?e czekamy na pomoc Graczy
Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 13:22
Uwazam ze byl to swietny pomysl aby w ratowanie fabryki wlaczyc wszystkich graczy.Sama niestety nie zasililam konta ff :sad: (powody sa znane wybranym),ale ciesze sie ze znalezli sie chetni aby ocalic nasz kochany serwer :smile: bo bez fabryczki nie wiem jak bym zabijala czas ktory tak wolno plynie (szczegolnie teraz) Pozdrowionka dla wszystkich czytajacych :razz:
_________________ Co nas nie zabije to nas wzmocni !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 11:29
Dark, temat jest generalnie zakonczony (chyba mozna zamknac).
Tak na marginesie, nie trzeba miec pracy i konta bankowego zeby wspomoc Fabryke - jak ktos bardzo chce to wszystko zdziala. Pracy miec nie musisz - chyba kieszonkowe dostajesz, a jesli nie to wystarczy starszemu samochod umyc za dyche. Konto bankowe omijasz idac na poczte gdzie mozesz zrobic przelew Dla chcacego nic trudnego.
Zrobcie mi konto bakowe, znajdzcie prace dla nie letnich to pomoge
Moja rada:
skończ szkołę, naucz się poprawie pisać (w wieku 15lat już powinieneś co nieco wiedzieć, a nie robić w każdym poście błąd) i przede wszystkim, pamiętaj że nie jesteś adminem, bo może to jest powód dla którego tak odpowiadasz w każdym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum