Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 22:38 MAG - Playstation 3
Myślę że kilka osób (zainteresowanych PS3) słyszało już o tej grze Jednak zacznę od czegoś dla nowych w tym temacie.
Gra jest w trybie Multi. Jest to dobry FPS z możliwościami rozmową i dowodzenia ... z normalnymi graczami Narazie jednak jest to niestety "fragownia" Tzn. Nie ma jeszcze osób które są w stanie zawładnąc drużyną i wprowadzić do grania jakąś strategię.
Gra jest na maksymalnie 256 osób!!!
Grę polecam szczególnie że to właśnie "Ty" możesz stać się wielkim Kapitanem )
Pozdrawiam serdecznie i czekam na fanów PS3 którzy coś jeszcze dopowiedzą
'Psycholl
Na mój gust.. grafiką którą dysponuje PS3, MAG ma grafike po prostu troszku.. ssącą ? Wybuchy co nie które wyglądają ciulowo, no ale z drugiej strony.. fajnie jest se zagrać z 256 osobami, nie zwarzając może i na grafe tylko na dobra zabawe.
No nie wiem.. MAG'a pewno nie kupię, bo zawładneło mną God of War III.
kupiłem sobie Uncharteda 2 i jest zaje xD ale jak się go przejdzie 3 razy to się nudzi xD
co do RE5 na 100% golda kupie bo gra mnie zwaliła z nóg. Ale muszę sie przyznać że .... nie grałem w GoWIII ;( to chyba źle xD ale obiecuje nadrobie.
co do grafy. ssąca bo ssąca xD ale świetnie się gra z taką ilością ludzi. nie za mało nie za dużo
aj aj aj , wiedziałem ze łosiek tu swoje 3 grosze napisze (fanboy xbox-a ??) , a jesli chodzi o SC:conviction , to sie nie napalam ,
na co-op bedzie Lost Planet 2 (ekipa na 4 już jest zebrana !!!),czekamy tylko na premiere gry
....Pozdro
aj aj aj , wiedziałem ze łosiek tu swoje 3 grosze napisze (fanboy xbox-a ??)
no ba, a jakżeby inaczej tylko pamiętaj, że jakiś czas temu sam byłeś fanboyem 360 (no może nie przesadzajmy, ale i tak przesiadywałeś na nim długie godziny )
Całą serie Splinter Cella znam, grałem, a co do najnowszej części to się nie napalam zbytnio nie licząc Co-op'a, ale kumple będą mieć, to przetestować grę zawsze można.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum