czesc witam wszystkich. Otórz mam problem. Przez ostatnie 3 lata bylem posiadaczem myszy logitech G5 i przyzwyczailem sie do niej, jednakze mysz juz ma dosyc grania w cs'a i pora byla odstawic já na pólke.
btw --> kupilem teraz remake'a G5 , czyli G500 i pojawil sie problem...
Mysz przychodzi bez plytki instalacyjnej , bo producent chce by sterowniki zostaly pobrane ze strony producenta jako ze majá byc najbardziej aktualne na stronie, co jest zgodne z prawdá.
No dobra, pobieram stery i wywala mi bad przy rozpakowywaniu setpoint 5.20. podczas instalacji. Na stronie producenta doczytalem sie ze sterowniki do G500, sa tymi samymi co do G9 i G9x... no dobra pobralem, i ten sam blád. ktos wie czemu?
Jesli ktos z was jest posiadaczem myszy G9, G9X lub G500 to prosze was o wrzucenie na rapida , odsiebie itp sterowników starszych niz setpoint 5.20 obslugujacych wyzej wymienione gryzonie na xp 32bit
SOFTWARE grrrrrrr to ta czesc komputera , której nie da sie kopnác gdy hardware przestaje dzialac.
Jaki błąd? A poza tym setpoint służy generalnie do wszystkich myszek logitecha, więc jak używałeś wcześniej G5 to powinno wystarczać tylko podłączyć G500 i co najwyżej program dociągnie brakujące pliki. Ja tak miałem jak podłączyłem mx Air, a też używam g5.
logitech poleca odinstalowanie 4.80 z g5 i wszelkiego innego softa, nastepnie zainstalowanie 5.20.40 .Wyskakuje blad pliku msetup.exe, nie jestem u siebie na kompie wiec nie zrobie screena. mysz ma kompletnie inne menu, szaté graficzná i wiele wiecej wlasciwosci, wiec wydaje mi sie ,ze odistalowanie jest konieczne tymbardziej ze stery do myszy nie sa jakimis whlq jak u sterownikow nvidii ze obsluzá od gf6400 do 9800gtx.
A używałes 4.80? To raczej logiczne, żeby mieć najnowszą wersje:P A sterowniki obsługują, gdyż jak już napisałem, po podłączeniu myszki sciągają dodatkowe pliki (przynajmniej ja tak miałem podłączając po g5 max air i g7). A co do Windows Hardware Quality Labs to raczej to nie ma związku:p
gleboko wierze ze procedura certyfikacji podzespołów komputerowych i komponentów, stwierdzila zgodnosc mojej myszy,ale wyskoczyl mi blad kompatybilnosci ... i czemu mi to nie chodzi to nie wiem.
Vampire napisał/a:
używałes 4.80? To raczej logiczne, żeby mieć najnowszą wersje:P
rozwiazany problem. Aplikajca musiala byc instalowana przez administratora, az ze moje konto jest zaraz za administratorskim to nie moglem zainstalowac. Normalnie wywalalo jakby blad aplikacji , jednakze dopiero tybie awaryjnym podczas kolejnej próby instalowania pokazalo sie cos wiecej , mianowicie :
"Administrator skonfigurował założenia systemowe, aby zapobiegały tej instalacji"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum