Wiek: 24 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 2069 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 19 Sty, 2010 22:18
troche pozno zes sie zglosil z tym banem, watpie zeby ktokolwiek pamietal za co i dlaczego, ale jesli to byl perm to napewno za cos odpowiedniego do tej kary
Może to był atak hackera, masz szczęście, jutro bana zdejmę.
_________________ Gość has been killed by Dup Szot | XaZaX's Knife
Dup Szot | XaZaX won!
"Jeżeli wszystko inne zawiedzie, padnij. Nie jest to dobra strategia defensywna, ale na chwilę lub dwie znacznie podnosi na duchu."
czemu nie zglosiles sie odrazu jak dostales tego bana a dopiero po 5 miesiacach? jak dla mnie ban powinien zostac! osobiscie nie wierze takim ludziom:)
Ja Też się z tym zgodzę żeby zostawić i nie zdejmować kary ,pewnie był perm a teraz najlepiej zgłosić się po paru miesiącach i zwalić to na ataki hackerskie. W takim razie wszystkim pozdejmować bany a co tam, przecież był hacker i poblokował graczy.
DLACZEGO? ODPOWIADAM
WTEDY GO DOPIERO KUPLEM I NIE WIEDZIALEM CO I JAK JAKIS MIESIAC TEMU PISALEM NA INNYM FORUM ALE NIE WIEM CZY DOBRYM I NIC DOPIERO TERAZ DOSTALEM INFO ZE TU COS ZALATWIE DZIEKI ZA ZALATWIENI MOJEJ SPRAWY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum