drq zrób dwa oddzielne ranki na ffa i dm to ludzie się zawsze znajdą do gry , ja nie gram na dm z racji tego że w godzinę można stracić dużo punktów nawet jak ma się dodatni wynik na tabeli i jesteś super dobry xD a później trzeba pół miecha na ffa żeby odrobić straconą pozycje [jak dla mnie beznadzieja]
Dokladnie gralbym tam bardzo czesto, bo DM pozwala na bardzo dobre wyszlifowanie aima w oczach ale ten ranking.. po godzinie gry na DM staty 142:70 chyba a sesja -600pkt .. no ej ale co to w ogole jest? dla mnie ten polaczony rank tylko odstrasza ludzi z ff
Ja nigdy nie zrozumiem co wam tak na tym ranku zależy oO
Ludzie nie będą grać bo jest ranking połączony? oO Paranoja...
Dla mnie wygodna sprawa bo mogę zobaczyć swoje statystyki, heady, jaka broń itp itd.
Aczkolwiek zgadzam się żeby ranking był oddzielny z prostej przyczyny, na Dm gra się toczy bardzo szybko, śmierć jak i +1 przychodzi momentalnie. W ten sposób trudno mi sprawdzić jakiej broni używałem najczęściej, ile z niej % to heady ponieważ na DM zawsze gram z "Random Weapons". połączenie przeszkadza nie z powodu ranku, a statystyk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum