Wysłany: Wto 15 Gru, 2009 20:27 Zombie Riot, nowy pomysł na zombie?
Zacznijcie od obejrzenia - LINK
Czyż to nie przypomina trochę L4D? Może być naprawdę ciekawy mod...
Stary zombie serwer stoi wolny, więc można by go wykorzystać
Hmmm, nie wiem co o tym myśleć. Lubię L4D ale to mi go wcale nie przypomina, ale nawet nie wiem czemu. Może to dlatego że widziałem tam wiele ct (wtedy zombie nie mają szans) a jestem pewien że jeżeli będzie na przykład tylko 5ct a reszta zombie, to mało ludzi będzie grało (bo wszyscy wolą być ct) Niestety dragon nie wiem jak ty to zrobisz ale proponuje ci się w to nie bawić.
_________________ |>> Front wyzwolenia wszystkich SUTKÓW<<| |>> Front Wyzwolenia Piłeczek Golfowych <<| |>> Front wyzwolenia Serwerów FRAGZONA od Nemezisa <<| |>> Rzygam na Nemezisa <<| SuCiOr
Wysłany: Wto 15 Gru, 2009 22:33
w L4D gralem u kumpla ... pare minut i rzeczywiscie mi przypomina troche to ale tutaj z tego co widze to jest DM a tak chyba jakos moze cie ktos uleczyc czy cos takiego nie znam sie ale mod moglby byc fajny tez jestem za testem tygodniowym/dwu-tygodniowym
Grałem na serwerze z tym modem i w praktyce jest biednie, nawet bardzo...
więc nie wiem czy jest sens sobie tym zawracać głowę
Mimo tego byłbym za, gdybyście wprowadzili tego moda choćby na próbę, po czym wprowadzić ranking na forum kto za, a kto przeciw. W sumie nic nie stoi na przeszkodzie, skoro dawny serwer się kisi...
Trzeba tylko chęci i czasu
PS Na moje skromne oko wygląda nieźle... Tylko pytanie. Czy te ''zombi'' to userzy czy boty ?
Pozdrawiam Husarz
DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY
_________________ Brain crackin, place wreckin, feel the shit for just a second...
HardCore...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum