PS.
Avatar byłby twój gdybyś w sumie sam go sobie narysował. A ten można łatwo znaleźć wystarczy google.pl->grafika->avatar.
Już odpuszczając sobie nowego posta. Moje posty przynajmniej są na temat, a twoje żeby napisać, że ktoś ma "twojego" avatara. Kogo to niby k**** obchodzi? Jeżeli on jest aż tak twój to napisz ogłoszenie do gazety wyborczej, że sobie zastrzegasz prawa do używania tego zdjęcia ponieważ jest to twój avatar.
rafter napisał/a:
bruto tylko się nie popłacz ok?
To chyba ty zacząłeś "płakać", że ten avatar jest twój, więc mnie nie porównuj do twojego poziomu.
rafter napisał/a:
bruto mój avatar : O
Ostatnio zmieniony przez Bruto Nie 24 Sty, 2010 14:10, w całości zmieniany 2 razy
był juz w tym topicu zaczynany temat w związku z polepszeniem GGT i do tego jeszcze miał być WCS... i tutaj pytanie do Dragona... Twoje 72h juz dawno upłynęły i co ?? I NIC!! NIC nie zrobiłes w temacie GGT i WCS-a... GGT jeszcze jakos sie trzyma bo troche nowych graczy poprzychodziło, ale WCS jak nie było tak niema mimo iż sam zapewniałeś, ze powstanie z martwych, a tutaj..... tylko żal ciśnie sie na usta
i wiesz co jeszcze... albo juz nic, bo szkoda mi klawiatury na Ciebie
Nie ma co tak najeżdżać na dr4g0na chodź faktycznie zapewniał, że wcs powróci. Przez rok nikt nic z wcsem nie zrobił to były nikłe szanse, że teraz coś się stanie...
Bruto, kolega mroz Ci załatwi, on dużo może tzn dużo mówić może i na tym się kończy
Bo przecież ma sesje, a jak nie ma sesji to zawsze coś się znajdzie
A i już Ci niestety nic nie odpisze, bo jak sam napisał szkoda mu klawiatury na mnie,
więc żegnam go z mojej piaskownicy
Włożyłem w ten projekt kupę czasu i troszkę pieniędzy
i nie zamierzam słuchać od jakiegoś napinacza, że nic nie robię
WCS jak się znajdzie na niego miejsce to będzie, na razie takowego nie ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum