Nie zakładam nowego tematu,dlatego piszę tutaj.Nie grałem jeszcze na wszystkich ale z nowych mapek najmniej podobają mi się gg_bkh_mole_v3 i gg_lemonade,za to gg_aztec_panther_mfc_v3 to świetna mapka,jedna z lepszych nowych.
jeżeli chcecie wyrzucać jakie kolwiek mapki to podajcie powód bo powód nie podobają mi sie , nie jest żadnym powodem , mi się wszystkie podobają bez wyjątku
a tym co się nie podobają mapy to proponuje poćwiczyć bo pewnie nie idzie im na tych mapach wiec chcą się ich pozbyć
No nie podoba mi się jeszcze gg_em_barricades a czemu? Tak jak w przypadku każdej mapki której nie lubię, nie podoba mi się pomysł na nią lub lub jego realizacja (tak jak w przypadku mapki o której piszę teraz).Reszta mapek jest świetna! Dobra robota łosiek
Mapa, która powinna zniknąć to GG_INFERNO. Jest bład z botami najwidoczniej nie będzie naprwiony. Błąd polega na tym, że boty nie giną po 10 sekundach i stoją wmiejscui podskakują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum