Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:56 tak! chcemy rygor!
Wiec .. szanowna petycja do pana rasty..
NIech od dzis , kazdy za przeklenstwo , ta/tk .. wylatuje na tydzien .. a nie tylko te osoby ktore Ci sie podobaja.
_________________ NIE DYSKUTUJ Z DEBILEM. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
"każdy inteligentny człowiek wie, że z głupotą się nie walczy, głupotę się omija."
Mąż wśród Mężów !: zreszta skad ten Rasta moze mnie wgl oceniac, skoro on mnie nie zna, a mowi ze ejstem chamem
TO Z DEDYKACJA DLA CIEBIE RASTA.. SAM JESTES CHAMEM I PROSTAKIEM .. NIGDY NIE OCENIAJ KSIAZKI PO OKLADCE.. GDYBY NIE TO ZE GRA TU ESL I PARU INNYCH OSOB , NAPEWNO BYM NA TAKI SERVER NIE WROCIL ..
EDIT:
POMYLKA! NIE NA SERVER TAKI CZY OWAKI .. TYLKO NA SERVER NA KTORYM TAKI PROSTAK MA H@.... CO ZA PORAZKA
_________________ NIE DYSKUTUJ Z DEBILEM. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
"każdy inteligentny człowiek wie, że z głupotą się nie walczy, głupotę się omija."
Wiek: 19 Dołączył: 27 Maj 2009 Posty: 49 Skąd: z Polski ;p
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 20:06
Eska napisał/a:
Mąż wśród Mężów !: zreszta skad ten Rasta moze mnie wgl oceniac, skoro on mnie nie zna, a mowi ze ejstem chamem
TO Z DEDYKACJA DLA CIEBIE RASTA.. SAM JESTES CHAMEM I PROSTAKIEM .. NIGDY NIE OCENIAJ KSIAZKI PO OKLADCE.. GDYBY NIE TO ZE GRA TU ESL I PARU INNYCH OSOB , NAPEWNO BYM NA TAKI SERVER NIE WROCIL ..
EDIT:
POMYLKA! NIE NA SERVER TAKI CZY OWAKI .. TYLKO NA SERVER NA KTORYM TAKI PROSTAK MA H@.... CO ZA PORAZKA
No dobra ale takie informacje to może rascie na PW wyślij a nie robisz kolejny temat tym
Wiek: 19 Dołączył: 27 Maj 2009 Posty: 49 Skąd: z Polski ;p
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 20:13
Po prostu oznajmiłem ci że takie coś na PW powinieneś pisać teraz będzie miał pretekst by ci dać ostrzeżenie na forum za to ze je zaśmiecasz bo są już tematy o rygorze ze strony adminów a ja sam jestem też przeczulony na wszelki rodzaj spamu/zaśmiecania forum gdyż byłem już kilka razy adminem różnych fora.
to słychać po textach które poszczasz pod czas gry tak samo to się dotyczy hota
ja cie nie oceniam tylko słyszę od graczy i graczek jak się zachowujesz
ty z tego co czytam mnie oceniasz i obrażasz więc nie wiem ja to perma bym ci dał tak na wstępie ale poczekam.aż się natkniesz na jakiegoś admina incognito
po co robisz kolejny temat każdy dostaje na 7 dni bana za tk i ta za przeklinanie również
robisz kolejny temat bo co bo nie masz racji i chcesz mi wmówić ze się mylę a zresztą szkoda gadać z wami bo i tak się nie zmienicie dalej będziecie przeklinać
narta
[ Dodano: Nie 07 Cze, 2009 20:18 ]
o i teraz chcesz innym wmówić swoje chore teorie no spoko pisz tak dalej bo robisz fajnego błazna z siebie
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 20:21
Oceniasz mnie poprzez wypowiedzi podczas gry ?:D O juz widze jak konwersujesz z kimkolwiek. Nikt z Toba nie rozmawia. Ty tez nie zaczynasz rozmow. A wszyscy juz leca i Ci sie zwierzaja na steamie : D Raaasta... prosze Ciebie. Jestem jaki jestem, ale Ty mnie nie znasz nawet w 1/10, jezeli Ty znasz ludzie poprzez roznego rodzaju przekazy, plotki, bez sensownych rozmow z nimi, to sie nie dziwie ze jestes jaki jestes. Ooo tak wlasnie widze i pamietam kogo tak ostatnio zbanowales na tydzien za PRZEKLINANIE (hahaha), i za TA(haha), a mianowicie..... eeeee..... nie ma takich osob.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum