Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj
FAQ Grupy Użytkownicy Statystyki Szukaj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: dr4g0n
Nie 07 Cze, 2009 21:23
tak! chcemy rygor!
Autor Wiadomość
Eska 
Gracz

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:56   tak! chcemy rygor!

Wiec .. szanowna petycja do pana rasty..
NIech od dzis , kazdy za przeklenstwo , ta/tk .. wylatuje na tydzien .. a nie tylko te osoby ktore Ci sie podobaja.

"każdy inteligentny człowiek wie, że z głupotą się nie walczy, głupotę się omija."

HotSzot 
Zakładnik

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:58   

Popieram. Jak mus to mus. Trzeba wprowadzic scisle okreslone zasady zeby potem nie bylo ze nikt nie przeklina tylko Rasta kogos nie lubi to ban i git.

Eska 
Gracz

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 20:04   

Mąż wśród Mężów !: zreszta skad ten Rasta moze mnie wgl oceniac, skoro on mnie nie zna, a mowi ze ejstem chamem

TO Z DEDYKACJA DLA CIEBIE RASTA.. SAM JESTES CHAMEM I PROSTAKIEM .. NIGDY NIE OCENIAJ KSIAZKI PO OKLADCE.. GDYBY NIE TO ZE GRA TU ESL I PARU INNYCH OSOB , NAPEWNO BYM NA TAKI SERVER NIE WROCIL ..

EDIT:
POMYLKA! NIE NA SERVER TAKI CZY OWAKI .. TYLKO NA SERVER NA KTORYM TAKI PROSTAK MA H@.... CO ZA PORAZKA :/

"każdy inteligentny człowiek wie, że z głupotą się nie walczy, głupotę się omija."

Naabzor.inc 
n00bek

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 20:06   

Eska napisał/a:
Mąż wśród Mężów !: zreszta skad ten Rasta moze mnie wgl oceniac, skoro on mnie nie zna, a mowi ze ejstem chamem

TO Z DEDYKACJA DLA CIEBIE RASTA.. SAM JESTES CHAMEM I PROSTAKIEM .. NIGDY NIE OCENIAJ KSIAZKI PO OKLADCE.. GDYBY NIE TO ZE GRA TU ESL I PARU INNYCH OSOB , NAPEWNO BYM NA TAKI SERVER NIE WROCIL ..

EDIT:
POMYLKA! NIE NA SERVER TAKI CZY OWAKI .. TYLKO NA SERVER NA KTORYM TAKI PROSTAK MA H@.... CO ZA PORAZKA :/

No dobra ale takie informacje to może rascie na PW wyślij a nie robisz kolejny temat tym :o

Eska 
Gracz

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 20:07   

robie kolejny temat.. zeby udowodnic wam jakim on jest prostakiem.. i chamem ..

i ze to wy macie klapki na oczach , z czasem sami to zobaczycie.

Naabzor.inc 
n00bek

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 20:13   

Po prostu oznajmiłem ci że takie coś na PW powinieneś pisać teraz będzie miał pretekst by ci dać ostrzeżenie na forum za to ze je zaśmiecasz bo są już tematy o rygorze ze strony adminów a ja sam jestem też przeczulony na wszelki rodzaj spamu/zaśmiecania forum gdyż byłem już kilka razy adminem różnych fora.

rasta 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 20:16   

to słychać po textach które poszczasz pod czas gry tak samo to się dotyczy hota

ja cie nie oceniam tylko słyszę od graczy i graczek jak się zachowujesz
ty z tego co czytam mnie oceniasz i obrażasz więc nie wiem ja to perma bym ci dał tak na wstępie ale poczekam.aż się natkniesz na jakiegoś admina incognito
po co robisz kolejny temat każdy dostaje na 7 dni bana za tk i ta za przeklinanie również
robisz kolejny temat bo co bo nie masz racji i chcesz mi wmówić ze się mylę a zresztą szkoda gadać z wami bo i tak się nie zmienicie dalej będziecie przeklinać

narta

[ Dodano: Nie 07 Cze, 2009 20:18 ]
o i teraz chcesz innym wmówić swoje chore teorie no spoko pisz tak dalej bo robisz fajnego błazna z siebie :lol:

HotSzot 
Zakładnik

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 20:21   

Oceniasz mnie poprzez wypowiedzi podczas gry ?:D O juz widze jak konwersujesz z kimkolwiek. Nikt z Toba nie rozmawia. Ty tez nie zaczynasz rozmow. A wszyscy juz leca i Ci sie zwierzaja na steamie : D Raaasta... prosze Ciebie. Jestem jaki jestem, ale Ty mnie nie znasz nawet w 1/10, jezeli Ty znasz ludzie poprzez roznego rodzaju przekazy, plotki, bez sensownych rozmow z nimi, to sie nie dziwie ze jestes jaki jestes. Ooo tak wlasnie widze i pamietam kogo tak ostatnio zbanowales na tydzien za PRZEKLINANIE (hahaha), i za TA(haha), a mianowicie..... eeeee..... nie ma takich osob.

Eska 
Gracz

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 21:22   

trudno , ja to przebole.. a ty rastus szukaj nastepnych przyczyn zeby nas wywalic na nastepny tydzien , miesiac , lub perm.
3maj sie.. :)

rastus na prezydenta!

dr4g0n 
Dziecko Fabryki

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 21:23   

Jeszcze jeden bezsensowny temat na forum i posypią się bany

close.

IP: ff.fragzone.eu
IP: ff2.fragzone.eu
IP: fz.fragzone.eu

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi