siema ... ja bym przybyl ale dla mnie odpowiadajacy termin to gdzies kolo lipca niestety robic 2000km nie wchodzi w gre teraz heh pozdrawiam wszystkich narazie nie pogram bo na neta czekam tak ze milej gry
Wysłany: Sro 04 Mar, 2009 02:39
No spotkanie w Łodzi jest jak dla mnie najbardziej odpowiadające tylko właśnie zadam to samo pytanie co ocet. Co z przybyłymi osobami na spotkanie. Nocleg? Miejsce pobytu? Jedno będzie pewne. Gdy to się odbędzie to trzeźwości tam nie widzę trzeba nad tym problemem pomyśleć. Inna opcja to przy okresie wakacyjnym wspólny wypad na parę dni nad morze bądź w inne miejsce określone przez graczy. Decyzja należy do całości.
Wysłany: Pią 20 Mar, 2009 00:22
Tak dnb ja będę marnował urlop na spotkanie z kolegami z cs-a zamiast z dziewczyna ;] Na prawdę fajny pomysł. Ja bym proponował środek Polski np Łudź. Termin tzn miesiąc ustalę z yosim i będzie wiadomo jaki dzień i jaki miesiąc. Teraz 100 graczy będzie się kłóciło gdzie ma być i kiedy bo szkoła praca itp itd Kto będzie mógł to przyjedzie a kto nie to nie. Będą inne zloty. A uważam że na takim zlocie nie trzeba dawać w palnik. A raczej pogadać poznać się kto będzie pił to jego sprawa. A co do noclegu to nawet jak byśmy spotkali sie u kogoś w mieście np (przykład u mnie) to ja bym przenocował 2 osoby góra a co z resztą. Nie ma mowy o nocowaniu chyba że pod namiotem na przystanku hehe
Widzę że organizacja stoi w miejscu więc:
SPOTKANIE JEDNODNIOWE. A MIEJSCE SPOTKANIA MOJA PROPOZYCJA ZROBIĆ GLOSOWANIE CO DO NP 4 LUB 5 MIAST
Ktoś się interesuje, tylko mnie osobiście Twoja wizja Sobi nie odpowiada tmK!, jednak ma troche racji. Nie wyobrażam sobie, że będę jechał pół Polski po to, żeby się spotkać z ludźmi na 2h, a później wracał. Wg mnie powinniśmy pojechać na jakiś kamping powiedzmy na 2 dni. A osoby którym by to nie pasowało by pojechały po jednym dniu do domu. Bo na jeden dzień to się nawet tyłka z domu nie opłaca ruszać
Sobi romantyk:) wnioskuje ze z dziewczyna spedzasz 20h w dniu i jeszcze na urlopie chcesz sie meczyc:) picie? to przeciez najlepsza metoda integracji nie jade tam zwiedzac tylko poznac ludzi a jak wiadomo najlepiej poznaje sie ludzi przy alkoholu:D Panowie prosze abyscie wypisali najbardziej sprzyjajace miesiace do spotkania... bedziemy wiedzieli wtedy kiedy mozna sie spotkac!! wiec prosze piszcie... Sprawa noclegu jest prosta ysle ze wiekszosc pracuje a wiec jakby to byla lodz nie daleko jest zalew sulejowski a wiec sa domki i pole namiotowe o ile pamietam max. 40 km odlodzi kursuja busy itd... proponuje 3 dniowe spotkanie... sa tez inne ciekawe miejsca w kolo lodzi gdzie znajda sie miejsca do noclegu niedrogiego zreszta jak wiemy w pare osob taniej... wiec panowie wziasc sie w garsc i pisac jaki miesiac najlepiej pasuje:) Ekspedycja z lodzi moge pokierowac:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum