Darmowa gra w najpełniejszym tego słowa znaczeniu, TrackMania Nations Forever pozwala Ci ścigać się z zawrotnymi prędkościami na widowiskowych trasach pojedynczo lub w trybie dla wielu graczy.
JAK ZAGRAĆ?
Po uruchomianiu gry i założeniu konta wchodzimy kolejno w:
gra sieciowa -> wszystkie -> POLAND (tu można znaleźć na liście serwer TMN VECTRA) -> podkarpackie
Będąc na serwerze można go dodać do ulubionych klikając ESC i wybierając odpowiednią opcję
Zgadzam się z opinią mojego przedmówcy.. Rzeczywiście te trasy są nieco nudnawe i zbyt objeżdżone Proponuje jakiś rewolucji z tym związanych ^^ poza tym to jest git ;d
Dodane zostały nowe mapy, natomiast co do znudzenia, to ona będą znudzone z racji swojej starości ale to ma być serwer nadeo i nie przewiduje innych map na razie...
proponował bym dorzucić kilka fajnych mapek 25-30 sek ponieważ serwer nadal odwiedza kilka osób ( w tym ja ) i jeśli drag chcesz aby była kultura to daj 1-2 admów
Gierka spoczko sciagnolem pogralem se chwile i jest bardzo fajna fajne samochodziki predkasci ze sie nie wygrabiam xD (w colinie nie ma takich predkosci i tez sie niewyrabialem xD) gierka spoczko moze by jakis turniej zrobic jak bedzie wiecej osob?
[ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 14:59 ]
ma ktos stronke gdzie sie robi kolorowe i dziwno ksztaltne nicki? D:
_________________ |>> Front wyzwolenia wszystkich SUTKÓW<<| |>> Front Wyzwolenia Piłeczek Golfowych <<| |>> Front wyzwolenia Serwerów FRAGZONA od Nemezisa <<| |>> Rzygam na Nemezisa <<| SuCiOr
no też mam takie wrażenie niestety - podkarpackie nie zawiera nic vectrowego, a szukajka milczy.
na czym grywasz? ja ostatnio "let's rock!", głównie pierwszy, czasem trzeci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum