Dawny nie było żadnych nowych map zm, trzeba to zmienić
przetestowałem około 10 map, ale wybrałem tylko 3, które powinny się sprawdzić
zm_dream_up_tr - na pierwszy rzut oka bardzo ładna, ale gdzie tu kampy?
zm_reflax_dust_beta_v4 - dust special for zombie
zm_toxic_job - toksyczny budynek
Wysłany: Pon 17 Sie, 2009 15:45
No dziś graliśmy to nie było teampleya.Jakiś koless na duscie rozwałił okna i wlazł na wkładke i został zarażony i zabił reszte (12 osob)więc prosze admina o usunięcie mapy
Kod:
ZM_DustPanic
Brak kamp.Sam teraz pracuje nad mapa dla fragzone.eu zombie mod.Z mała pomocą Arko.
Chyba znowu zaczne grac na zombie ale nie widze juz starych graczy co grali ze mna od samego poczatku zombie moze znajdzie sie ktos i pamieta 4fun klan na zombie A's w tym klanie bylo cale top10 na servie załozylem go ja i TheSaint lecz niestety sie rozpadl jakos 7 miesiecy temu jak ja skonczylem z zombie hehe
SpaceStationzz była, ale wyleciała z powodu zbyt dużej ilości sekretów, poza tym zombiaki po wybuchu stacji mogły wpisać !ztele i już były nietykalne.
Już 2 razy pisałem o boatescape, podałem nawet pełną nazwę (w innym temacie), ale gr4gon jakoś na żaden mój post na ten temat konkretnie nie odpowiedział. Udaje, że nie widzi tych postów, czy co?
Ta mapa ma troszkę czasu ale jak dla mnie jest bardzo fajna i proponował bym ją zarzucić:
mapka
Ta mapka jest już na serwie ale w starszej wersji ta mi się zdaje o wiele lepsza:
mapka2
Tu kolejna ale nie mogłem znaleźć tej wersji co chciałem
mapka3
Bardzo stara mapa ale jest zajebista i klimat bardzo pasuje do zombi moda, ma dużo ciekawych kamp jak się ją pozna, posiada również pułapki na zombi musi być na serwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum