Wysłany: Nie 18 Lis, 2007 01:15 FINAŁ ROZEGRANY !!!!
Dzis rozegrany został finał turnieju ! Zwycięzcą, po zaciętej walce, na 6 mapie został Kasjusz. Drugie miejsce, tracąc w ostatniej chwili prowadzenie na mapie, zajął Mastablasta. Trzecie miejsce, z jedną wygraną zajął havoc.
Gratulujemy wygranej !
Jutro uhonorujemy zwycięzców rangami na forum, a ich wyczyn będzie ogłaszany na sewerze, przynajmniej do czasu następnego turnieju.
Dziękuję wszystkim za udział. Nabyłem dzięki wam doświadczenia potrzebnego do organizacji w przyszłości oficjalnych turniejów VECTRA, na które na pewno was zaproszę !
Muszę przyznać, że walka 2vs2 byla naprawde pasjonująca - jedynie na mapie cirular przedłużyły się pojedynki na HE, ale na pozostałych zwroty akcji były jak w wysokobudzetowym filmie !
Hehe ;p mialem male problemy z netem, bo ja mam neostrade i do tego liveboxa i wszystko mi padlo jakies 10 min przed turniejem jeszcze gralem na gg dm i wygralem mapke i nagle net mi sie rozlaczyl... myslalem ze juz nie zagram w finalach hehe. No i gratuluje zwycięzcy. To byla ciekawa gra. Juz myslalem ze bedzie po wszytkim gdy bieglem do Kasjusza na 6 mapie z kosa (mialem 57 hp wiec by mnie na jednego hita z kosy nie zabil) ale w ostatniej chwili Havoc mnie zastrzelil i Kasjusz mnie skosil po czym jeszcze rzucil granata i zdobyl kose no i w nastepnej rundzie skosil Pawla i to byl juz koniec . No ale cóż taki juz urok gg.
_________________ Gram pod nickiem M@ST@BL@ST@(Đ@V!Đ)
graty brat wspaniale było was oglądać, muszę przyznać że czasami niektóre akcje były wprost nie do uwierzenia, aż dziw było uwierzyć w to co się działo, ale to tylko moje skromne zdanie jako obserwatora a co do nagród są dobre ale nie najlepsze, myślę że osoby które dostały się do 4-ki najlepszych graczy zasłużyły na coś lepszego nie sądzicie?
Wysłany: Wto 20 Lis, 2007 09:56
No wiesz jako uczestnicy wiedzieliśmy od początku że jest to turniej 4fun i Arko nie obiecywał nie wiadomo czego .Była jakaś mowa o tych rangach na forum , no oczywiście do organizatora należy czy wprowadzi coś nowego z nagród czy nie . Dla mnie najlepszą nagrodą było ,że mogłem zagrać z 3 kozackimi graczami i nie słyszałem ŻADNYCH pisków małolatów .Gra była wyśmienita w końcu trzeba było się starać i to nie mało , więc tak jak mówiłem to była zdecydowanie najlepsza nagroda ^^ i zdecydowanie jedna z najlepszych potyczek jakie kiedykolwiek grałem . Pozdro chłopaki ^^
hehe wyobraź Sobie, że minuty mnie dzieliły od tego żeby z wami tam zagrać hmm pewnie nie wiesz o co mi chodzi, otóż w pewnej chwili @Kasjusz poszedł do toalety wystarczyło podejść do klawiatury i zacząć grać xD ale no nie będe mu tego robił w końcu to mój brat jedyna pozytywna rzecz z tego turnieju to to że mojej dziewczynie gra się spodobała i teraz siedzi i się uczy.. obawiam się o swoją przyszłość w grze :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum