ja popieram w 100% Lolka na Tanie i Hide nie da sie grac na hide jedyna dobra campa to wtedy gdy sie zaklinujesz w tych kolcach... a na tanie nie ma ZADNEJ campy
Wysłany: Pią 11 Kwi, 2008 22:18
eeeeeee tam cp wy gadacie:P ja tam lubie i tanne i offica i hide:P W sumie to jak dla mnie nie ma na serwie mapki do wywalenia:D są tylko takie które by można lekko przetransformować (przerobić). Moge sie tym zająć: zrobiłem już Nuke_final i lila_panic_b3. Szczegóły tutaj
Wiek: 24 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 2069 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 11 Kwi, 2008 23:01
Saint, górniku ze Śląska, archeologu z tybetu, ostatni post w listopadzie 2007 byl pisany i mimo ze mozna pisac ktore mpki sie nie podobaja to mysle ze ten temat sie akurat juz chyba wyczerpal, i to dosyc dawno
Mapą która definitywnie powinna wylecieć to zm_bt_desert_v2 mapa na której jeszcze w życiu nie widziałem żeby ct przeżyło, zm_tanna i zm_hide też nie są pod tym względem za fajne ale fajnie by bylo jakby ktoś szprytny je przerobił bo mapy te mają swój klimat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum