* Could not execute the command:
Change Directory "c:\program files\valve hammer editor\editortools\battlearena_v1"
* Windows gave the error message:
"Odmowa dostępu."
Change Directory "c:\program files\valve hammer editor\editortools\battlearena_v1"
"Odmowa dostępu."
"Odmowa dostępu."
"Odmowa dostępu."
Wysłany: Pon 17 Sie, 2009 08:29
U mnie tego nie ma to jest przy komplikacji czy przed tym jak tak to u mne tego nie ma
[ Dodano: Pon 17 Sie, 2009 09:29 ]
Dzięki Arko znalazłem zpawny w grzybie takim białym dzięki dzięki jesteś wielki. Ale trudno będzie zrobić dedykacje dla ciebie ale zrobię dzięki !!!!!
[ Dodano: Pon 17 Sie, 2009 10:52 ]
Teraz mam inny problem jak wczytuje w opcjach plik fgd to mi sie ładuje ale bez odpowiedzi./to ostatni problem na drodze do stworzenia mapki.
TO juz ci nie pomoge, nie miałem takich problemów. Przy kompilacji - pamietam - nie zaznaczalem jakiejs opcji dokladnego liczenia - cos tam fast wybieralem w tych opcjach. Ale nie pamietam, wiec sory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum