k.u.r.w.a papiez jak Cie dopadne w swoje rece to nie bedzie mnie to obchodzic ze masz ro.zje.bany pysk po rowerze. ja ro.zje.be ci go bardziej
[ Dodano: Sob 29 Sie, 2009 19:32 ]
nie no ku.rwa papiez modl sie zebys nie mieszkał w poblizu bo cie ro.zpie.rdole...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomoc dla ciebie ale wogule to co sie stało jakis gosciu ci sie kazal pewnie lognąc na jakies stronie typu www.steampowered.c0.pl albo cos w tym stylu to wyglada jak zwykla strona steama a jest to ukradalnia kont dobra jeszcze poszukaj tu w tym linku
wez mnie rasta nie denerwuj chociaz Ty . to ze akatasz jest debilem wiedzialem od dawna
nie klikajcie nigdy w zadne linki ktore ktos przesyła, zadne supportsteam ani nic w tym stylu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a papiez juz sie pograzył
tez mi taki typo takie cos wyslal tylko ja juz wiem ze z takimi debilami to OFF
Oto moja rozmowa z takim "Debilkiem" po czym ze napisalem o valve sie wylogowal usunol wszystkich przyjaciol i grupy tak sie dygnol
DrunkenMaster: czy mógł byś się zagłosować na mój klan w css nazywa się Vertus Alpha, ponieważ trwa konkurs o sponsoring serwera meczowego dla klanów biorących udział, konkurs polega na zbieraniu głosów na dany klan. dlatego czy mógłbyś się zalogować na: http://supportsteam.pl i zagłosować? Byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny i też pomógł bym Ci w przyszłości
Radzik.Kazuhiko Raikatuji: pisze ze strona nie zostala znaleziona
DrunkenMaster: ;/
DrunkenMaster: zaraz bedzie dzialac
DrunkenMaster: momencik
Radzik.Kazuhiko Raikatuji: a chcesz zebym zrobil printa i wyslal do valve?
DrunkenMaster jest teraz Offline.
DrunkenMaster: czy mógł byś się zagłosować na mój klan w css nazywa się Vertus Alpha, ponieważ trwa konkurs o sponsoring serwera meczowego dla klanów biorących udział, konkurs polega na zbieraniu głosów na dany klan. dlatego czy mógłbyś się zalogować na: http://supportsteam.pl i zagłosować? Byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny i też pomógł bym Ci w przyszłości
Dokładnie to samo Papież mi wysyłał i pozniej Kuba :Dhehehehe
tylko ze ja to wyłączyłęm a ten klikał
czy mógł byś się zagłosować na mój klan w css nazywa się Vertus Alpha, ponieważ trwa konkurs o sponsoring serwera meczowego dla klanów biorących udział, konkurs polega na zbieraniu głosów na dany klan. dlatego czy mógłbyś się zalogować na: http://supportsteam.pl i zagłosować? Byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny i też pomógł bym Ci w przyszłości
też dziś to dostałem od papieża ale nawet nie wchodziłem xD
już go nie ma na liście w znajomych
Ostatnio zmieniony przez rasta Sob 29 Sie, 2009 20:10, w całości zmieniany 2 razy
Może nie mam racji, ale zastanawia mnie tylko czemu od razu założyliście, iż to papież wam kradnie. Prawdopodobne jest chyba też to, że i jemu ukradli konto, a złodziej przysyła z jego loginu fake adresy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum