Wiek: 19 Dołączył: 27 Maj 2009 Posty: 49 Skąd: z Polski ;p
Wysłany: Sob 27 Cze, 2009 12:37
Ja sam bym proponował perm bana dla ostroniksa bo ile można patrzeć jak jakieś dziecko ubliża non stop innym. Myślę ze bardzo dużo osób może potwierdzić moje słowa. No ale każdy serwer musi mieć swojego pro nooba a na fabryce jest nim owy ostroniks.
Wiek: 19 Dołączył: 27 Maj 2009 Posty: 49 Skąd: z Polski ;p
Wysłany: Sob 27 Cze, 2009 12:44
Dobrze dizel zrobiłeś ale co z tego jak po tygodniu znów będzie to samo aż do kolejnego bana. Już nie raz robił tak ze jak admin wszedł i zwrócił się do niego to chwila spokoju. Minuta po wyjściu admina zaczęły się wrzuty oraz wywyższanie się ze on umie np. przeżyć będąc sam przeciw kilku terro bo do paki nie chciało mu się iść i takie powiedzonka pomnożyć x100. Tyle votekickow co idzie w jego strone w ciagu dnia nie liczac jego to w ciagu tygodnia nie leci. PERM BAN i po kłopocie.
UWażajcie bo jak dostał na tydzień, to przyjdzie rozzłoszczony i bedzie chciał sie zemścić... taki typ gracza. Dekiel bez klasy, któremu najlepiej to mu wychodziło TA/TK, "drapiący" mikrofon tez super... że o spamowaniu na mikro juz nie wspomnę. (....) I taki koleszka sie buja od serwera do serwera wpisując częściej 'retry' zamiast 'siema wszystkim'.
Ostroniks [szukam klanu] STEAM_0:1:22242695 damy rade
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum