zrobiłem osobny temat ponieważ ciężko się jakoś z wami styknąć na steam wiec pisać tutaj
proszę team Łódź by się określił kiedy możecie i jak wam pasuje granie bo przydała by się jakaś decyzja związku z graniem w tym konflikcie,
mi psuje w weekendy sobota niedziela od rana do wieczora
Poniedziałek - Po 15:00 .
Wtorek - Nie mam kiedy .
Środa - Nie mam kiedy .
Czwartek - Nie mam kiedy .
Piątek - Nie mam kiedy .
Sobota - Bez żadnych problemów. Jedynie po uzgodnieniu godziny (Wiadomo, czasami wypady do rodzinki/na miasto ) .
Niedziela - Bez żadnych problemów. Jedynie po uzgodnieniu godziny (Wiadomo, czasami wypady do rodzinki/na miasto ) .
Co do wtorku, środy, czwartku, piątku to mogę grać, lecz po 23:00, wcześniej mam szkołę, a następnie trening, który się kończy po 22:00 + dojazd, co oznacza 23:00 w domu .
( Oznajmiam że w ten czas lamie )
to spytaj się go czy ci da jak nie da to powiedz mu że nie będzie miał do czego wracać przebije sobie ściankę w kuchni do jego kuchni i powiększę sobie mieszkanie i będę robił tylko u niego imprezy xD xD
Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 17:12
rasta napisał/a:
to spytaj się go czy ci da jak nie da to powiedz mu że nie będzie miał do czego wracać przebije sobie ściankę w kuchni do jego kuchni i powiększę sobie mieszkanie i będę robił tylko u niego imprezy xD xD
haha przekaze mu dzisiaj
BTW. nawet jesli bede gral a jest to chyba(50%) mozliwe to pewnie na jakims lichym sprzecie....u siebie chociaz mam deathadder i podkladke steelseries...a u niego pewnie jakis gniot logitech na radio i biurko szklane
tak po za tym kuzwa taki termin zescie wybrali juz kurde kazdy inny lepszy dla mnie lepszy byle nie ten :P
Jeżeli chodzi o tą sobotę, to nie wiem. Najprawdopodobniej gram mecz z warszawą i nie będzie mnie do 14-15:00.
( Lecz nie jest to pewne na 100% - Powiem wam dopiero jutro po 22:00 ) .
Jeżeli ma być rozgrywka po tej 15, to z chęcią mogę i nawet będę miał czas .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum