&*@#&*(@!# a wy dajecie ostrzezenia jak ktos sobie z ludzi jaja robi, a ze mnie to juz wolno? Na serio potrzebuje tego, wiec jak ktos zna taki program, to poprosze Do xp byl, a do visty nie moge znalesc
szczerze? Najpierw napisalem temat, pozniej poszukalem na google, ale po szukaniu niczego nie znalazlem, wiec temat zostawilem, bo szukalem co prawda po polsku, ale nigdzie nikt nie podal do visty, tylko do XP. Dzieki wielkie, oszczedze Ci jednej kosy
caparzo mam coś dla ciebie troche poszperałem w sieci i wyszperałem ,ściągnij sobie ten programik (Stardock DeskScapes) i będziesz miał tapety i to w 3D.
Oto opis programu:
Stardock DeskScapes jest programem służącym do tworzenia animowanych tapet takich jak w systemie Windows Vista. Program wspiera format Dream co pozwala na odtwarzanie sekwencji MPEG video, WMV video.
opis na stronie torrenta znalazłem na temat tego programu:
i własnie sobie go zasysam, a waży 900 mega.
Stardock DeskScapes 1.0 [ENG]
Opis:
Stardock DeskScapes jest programem służącym do tworzenia animowanych tapet (takich jak w systemie Windows Vista). Program wspiera format Dream co pozwala na odtwarzanie sekwencji MPEG video, WMV video.
Dołączone 33 animacje do wykorzystania jako tło pulpitu.
Wymagania systemowe:
● Windows XP (tylko 32 bit), Windows Vista
● Minimum screen resolution: 1024 width and 768 height
● MPEG-2 Video Decoder
● Grafika:
- Vista: karta z obsługą DirectX 9, ze sterownikiem WDDM, 128 MB pamięci, Pixel Shader 2.0 i 32-bit kolorów
- XP: karta z obsługą DirectX 9, 128 MB pamięci, Pixel Shader 2.0 and 32-bit kolorów
Capa jak jeszcze nie zrobiłes nic i nie masz programu to ten moze by jeszcze dobry
Life Poster Maker 3.45 [ENG] [+crack]
Life Poster Maker to aplikacja, która umożliwia Ci tworzenie plakatów z cyfrowych zdjęć.
System : Windows XP 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 9x, Windows NT 4.0, Windows 2000.
Dzieki Mroz, ale juz mam to od jakiegos czasu zrobione
Niestety ten program Vampira nie dzialal u mnie, ale juz znalazlem inny, Wallpaper Juggler i to jest dokladnie to, czego potrzebowalem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum