Nie starałeś się jeszcze o pracę, ale ja mam to za sobą już kilka razy i powiem ci, że zdziwiłbyś się, jak pewne rzeczy mogą przydać się w CV. Jeśli będziesz starać się o pracę w oczyszczalni ścieków to nie, ale na stanowisko jednego z redaktorów jakiejś strony jak znalazł. Poza tym jakakolwiek posada w firmie Vectra poparta tym, że coś dla nich robiłeś dodaje ci punkciki.
no to ja też wyrażę swoje zdanie.
Jestem tego samego zdania co Czosnek polecam Kjeczapa, Buźkę i Mroza
chociaż swoją drogą Pharell też by się spisał ale to tylko moje zdanie
A co do waszego tematu to myślę, że takie doświadczenie się przyda bez 2 zdań. Wiadomo, że zaczyna się o tych mniejszych rzeczy. Najpierw redaktor na Vectrze a potem wyżej wyżej i na jakimś Onecie itp. można
A to na umowe o prace? hehe nie no z czasem na gre u mnie krucho, ale jak tylko moge to gram, natomiast przy kompie jak sie tylko da to 24/7 wiec pisac bym mogl Oprocz tego, ze na forum nie uzywam polskich znakow, bo tutaj to strata czasu, to raczej bledow nie robie
A mam takie pytanie, tyle ludzi bylo beta testerami cssa? Bo on zostal wydany w pazdzierniku 2005, wiec max co mozna w niego grac to troche ponad 3,5 roku
1. css 3,5 roku, vectra ponad 2 latka na pewno, moze nawet z 3 juz, o ile serwy wtedy byly juz.
2. Wiek: 20
3. 3020477
4. STEAM_0:1:11485329
5. Caparzo
6. Bylem, jestem i mam nadzieje, ze jeszcze troche pobede adminem na serwerach vectry
Ostatnio zmieniony przez caparzo Sro 06 Maj, 2009 09:36, w całości zmieniany 1 raz
oj Mrozik Mrozik
nie mowilem ze masz mu prostowac ale wiem glodnemu chleb na mysli i powiedzenie glodny glodnemu wypomni tu sie nie sprawdzi bo ja akurat po obiedzie jestem
nie mowilem ze masz mu prostowac ale wiem glodnemu chleb na mysli i powiedzenie glodny glodnemu wypomni tu sie nie sprawdzi bo ja akurat po obiedzie jestem
hehe Stefan jezeli to jest głód taki o jakim mowa to znaczy ze wlasnie komus wyprostowałeś ??
Ostatnio zmieniony przez Viedzmin Czw 07 Maj, 2009 07:32, w całości zmieniany 1 raz
1. lat 23
2. gg 5537472
3. STEAM_0:1:8358231 01:07 70 0 active
4. sut
5. w cs:s gram dość długo mam admina na zombi a teraz trzeba coś spróbować więcej swoich możliwości
Pyzdro z Ślaska i od Suta
_________________ |>> Front wyzwolenia wszystkich SUTKÓW<<| |>> Front Wyzwolenia Piłeczek Golfowych <<| |>> Front wyzwolenia Serwerów FRAGZONA od Nemezisa <<| |>> Rzygam na Nemezisa <<| SuCiOr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum