Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj
FAQ Grupy Użytkownicy Statystyki Szukaj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Moose
Nie 26 Paź, 2008 19:43
Suhar
Autor Wiadomość
:-) 
Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 17:50   Suhar

Prosilbym Cie Suharku abys zechcial zamiescic tutaj demo z naszej rozmowy(skoro juz powiedziales ze ją nagrales) i niech kazdy oceni czy byla ona rzeczowa i uprzejma z Twojej strony. Jesli masz choc gram odwagi zrobisz to(-przeciez i tak nikt Ci adma nie zabierze). Straszenie mnie banem "za dyskutowanie" gdy sam rozpoczynasz rozmowe od slow "Buzka, Ty masz cos do mnie ?" jest naprawde objawem niesamowitej dojrzalosci. Jesli jestes w 100% pewny swojej nienagannej postawy wstaw demko i bedzie po problemie. Jesli wiekszosc osob ktorej starczy sil do obejrzenia demka osadzi ze racja lezy po twojej stronie otrzymasz odemnie najserdeczniejsze przeprosiny za nazwanie Cie domoroslym i zadufanym w sobie czlowiekiem. Pozdrawiam

ps. przepraszam za literowki ale jestem delikatnie poddenerwowany

http://www.youtube.com/wa...feature=related

blah! 
Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 17:53   

zapowiada się ciekawie ;> czekamy na demko ;D

karaterav 
GGT & GGDM

Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 18:31   

Ty mordka ale oco Ci chodzi? tak naprawdę??

Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 18:40   

poczekaj na demko, o ile Suhar je wstawi. A jesli nie to postaram sie przytoczyc ta rozmowe

GoodSensi 
Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 20:10   

tez chce to posluchac bo coraz wiecej klotni jest na fragzone...

Rastafarai <3

`Stefan 
GGT & GGDM

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 21:11   

oj mordka Ty to zawsze szukasz dziury w calym :P akurat bylem przy calej sytuacji i wszystko widzialem suhar moze i troszeczke sie uniosl ale ile mozna powtarzac wkolko to samo :| Ty chyba masz jakas manie wyrzszosci i sadzisz ze zawsze masz racje ale tak nie jest i nie bedzie :) a cala sprawa jak zawsze zaczela sie od uzywania nie stosownie co do jego przeznaczenia polecenia !give !! nie wiem czy suhar akurat nagrywal demo czy tylko tak mowil ale to juz on sie wypowie :)

a tak na marginesie z tego co pamietam to miales zakonczyc gre na naszym serwerze nie to zebym tego chcial ale skoro tak bardzo wszyscy Cie tu krzywdza to masz tysiace innych gdzie mozesz sobie grac :)

pzdr 6568

Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 21:20   

Stefan przyszedlem tam bo poprosila mnie kolezanka to raz, dwa sporo osob(sam sie dziwie ze az tyle) przekonywalo mnie bym zaczal grac znowu, trzy wyrazenie "troche sie uniosl" jest malo adekwatne... A co do mani wyzszosci nie mam chyba takiej ale w tym akurat wypadku mam racje i jestem tego pewien na 100%. Co zas sie tyczy !give nie uzylem go ani razu by kogos oszukac lub by (w slowach suhara) sie nim "pobawic". Wiec wystarczyloby "sorki, nie mialem racji z tym kickiem" albo nawet olanie tematu bo ja sie do niego na serverze nie zwracalem, a on ani mnie nie przeprosil ani nie podal zadnego racjonalnego powodu tylko nazwal mnie klamca mowiac ze uzywalem give niezgodnie z regulaminem

A i nie szukam dziury w calym chce by regulamin dotyczyl wszystkich, bo gdybym ja porpowadzil tamta rozmowe w ten sposob mialbym juz perma.

psychol swoja milosc wyznawaj gdzie indziej !! pozatym nabijanie postow pol zdaniami kiedys Ci sie skonczy !! usowam twoj post :)

GoodSensi 
Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 21:40   

ale nie usuwaj poniewaz to ma wpływ na sprawe ;p bo Stefanie piszesz ze nei chcesz mordki na serie a ja chce :**

dziecko naucz sie czytac ze zrozumieniem :arrow: a co do tego ze Ty chcesz to malo kogo interesuje :twisted:

Rastafarai <3

M 
shottas

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 22:41   

buzka nie pekaj teraz tylko nie liczni admini sa oki akurat stefan suha sa w porzadku ale takinp ketchup nie pmaietam bylo to jakies 2 czy 3 dni temu gralem sobie na beaconie nabijalem fragi doszedlem do holy shit cos tam powiedzialem moze i glupiego ale to z emocji z gry ale nie bylo to ani obrazliwe ani jakies przeklenstwo a ketchup do mnie z tekstem "ty chyba nienormalny jestes". wies sam widzisz jak to buzka jest trzeba troche sie do tego przyzwyczaisc i z wiekszym dystansem podchodzic a jak nawet w dasz sie w klotnie z adminem to da ci bana. moze mu ulzy (prawda cassius ;) ). najwazniezniejsza jest zabawa i o to tu chodzi niech sobie mowia i mysla co chca. olewaj to buzka

Mroz 
Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 22:54   

M ja do Ciebie nic nie mam ;) , ale Ty to tak ładnie napisałes, ale sam gry nie olewasz i wiem to dobrze ;) bo juz nie raz widziałem, jak potrafisz sie zachowac hehehe :P ... taka mała dygresja :P

Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 02:55   

Widzisz M gdyby chodzilo o gre to spoko zwisa mi to i tak jestem slaby ale jesli mnie ktos nazywa klamca i oszustem to mnie to delikatnie wkurza. No moze delikatnie to nieodpowiednie slowo

ketchup 
GGT & GGDM

Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 10:03   

M napisał/a:
cos tam powiedzialem moze i glupiego

M Ty podczas gry masz takie teksty ze aż mi ręce opadają, generalnie to chyba przez Twoje wybryki sie Wam klan rozpadł nie ?

a co do mojej kwestii : ktos na czacie napisal ze jestes nienormalny ( ze wzgledu na niespotykana manie wyzszosc ), a ja nie moglem sie powstrzymac od komentarza przez mikrofon i powiedizalem "chyba tak". Mowisz ze podczas gry Ci sie udzielaja emocje, mi tez. I sluchanie cala mape o tym jaki to Ty nie jestes tez mi sie udzielilo. Chyba miales jakis kryzys po rozsypce klanu i chciales sie dowartosciowac, imho. Wiec jesli mozesz : zejdz ze mnie. I to czy Cie lubie jako gracza nie wpływa na decyzje jakie podejmuje jako admin, nie łącz tych 2 rozbieżnych spraw.

// sorry Radek za odbieganie od tematu

Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 12:31   

spoko panie Admin :P

[ Dodano: Pią 24 Paź, 2008 12:32 ]
temat i tak utknal w miejscu wiec mozecie sobie tutaj robic off-topic

czosnkowy 
Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 17:08   

Skoro buźka pozwalasz :) M nie mów ,że ketchup jest kiepskim adminem bo jest spoko nie napina się i nie wywyższa ( tak jak zdarzało się to Tobie! ) a dobrze wiem ,że tobie zdarza się powiedzieć coś przez mikrofon( nie koniecznie miłego i kulturalnego ) a o napinaniu się podczas gry w css nie wspomnę :) ( mówię tu o turnieju na kosy a także o meczu admini kontra gracze )

sry za offtopic ale nie mogłem się powstrzymać :P

M 
shottas

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 19:17   

ketchup ja do ciebie nic nie mam bylo minelo ja szybko zapominam. a co do rozsypki klanu to nie wiem jaki byl powod bo nie raczylli mnie poinformowac. i tak mam juz nowy i lepszy (ahh ta moja mania wyzszosci :-P )

GoodSensi 
Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 21:35   

Panie Stefanie, troche luzu moze czasem? 2 posty w ta czy w ta to cos strasznego ? chcesz usun wszystkie moje posty jak Ci tak przeszkadzaja.! Niezłe komplleksy stefan naprawde niezle... gracze juz nie moga sie wypowiadac czy kogos chca na serverze tak ? ok, peace ..

btw. Z MORDKĄ I TAK CHCE GRAĆ i tego zdania nie zmienisz szanowny adminie . !

Rastafarai <3

DannyBoy 
GGT & GGDM

Wysłany: Sob 25 Paź, 2008 08:05   

psychol nie pozwalaj sobie juz na takie wyskoki na forum, pisz na temat i konkretnie a nie po pare slow ktore sa nikomu nie potrzebne, bo sie skonczy twoje pisanie na forum definitywnie

BĄDŹ PRO - Gość - WYKASUJ BINDA NA !GIVE, JAK JA :D

Bruto 
Ekipa Serwerowa

Wysłany: Nie 26 Paź, 2008 16:06   

Nie wiem czemu ludzie muszą zawsze pisać, że admin ma kompleksy, przecież to w niczym nie pomoże. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie 26 Paź, 2008 19:35   

widze ze odpowiedzi sie nie doczekam, moglby ktos zamknac ten temat bo sie off top robi

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi