xazax nie bądź miękki i nie dawaj teraz restarta , możecie dać resa pod koniec roku bo jak widzę to tylko ziomki z hs się wypowiedziały coś kombinują pewnie są na dalekich pozycjach i dla tego xD nie było żadnej ankiety myślę że większość ludzi się nie zgodzi z tym restartem ranku na zawołanie
jak już mówiłem jestem na NIE
kupa kupa kupa miały być restarty co kwartał a ni ma więc nie piernicz Mi tam nie zależy na miejscu w rankingu ale lubie spojrzeć na swoje kd i zobaczyć jakie robię postępy
Wysłany: Pią 04 Wrz, 2009 09:17
Proszę jeśli zrobicie to pamiętajcie o zwiększeniu killi do wejścia do ranku, a tak ogólni res ranku powinien być raz na pół roku jest to optymalne jak dla mnie i z pewnością wielu
a ja mysle ze reset powinien byc rzadko poniewaz ktos sobie nabije pare pkt i jest np.20 i juz odazu reset ;/
Reset powinien byc raz na rok
reset teraz na nowy rok i co roku dawac resa
Tyle pierdzielenia z tym rankiem... powtórzę jeszcze raz: Usuncie to cholerstwo zostawcie tylko !top czyli liczbe wygranych, ale to tez trzeba bedzie co jakis czas resetowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum