Witam, tutaj LaSh moze ktos mnie pamieta bo dosyc dlugo gralem na tym servie:P.
A wiec sprawa ma sie tak: pare miesiecy temu zostalem zbanowany w grze CSS. Dzis postanowalem kupic nowa gre i zaczac grac od nowa. Siadlem przed komputerem, zainstalowalem CSS i uaktywnilem moj key na zbanowanym koncie, gdy wlaczylem gre okazalo sie ze nadal nie moge grac. Na stronie Valve przeczytalem ze musze stworzyc nowe konto, tak wiec zrobilem. Nastepnie odinstalowalem CSS ponownie zainstalowalem na nowym koncie ale gdy uaktywnialem key wyskoczyl mi komunikat, ze ten key juz jest zarejestrowany na innym koncie. I taraz moje pytanie: czy moje 100zl poszlo na marne czy moge w jakis sposob usunac zbanowane konto? Co moge zrobic aby moc spokojnie grac na serverach VAC?:(
No wiesz gdybym wiedzial to z pewnoscia bym tak zrobil . Narazie wyslalem pytanie do supportu valve i czekam na odpowiedz. Ktos moze wie ile to potrwa?
[ Dodano: Wto 09 Gru, 2008 19:38 ]
Nikt nie jest mi w stanie pomoc?
Jak wcześniej miałeś na tym starym koncie Half-Life 2 i CS:S i zarejestrowałeś CS:S z DoD:S.
Do dostajesz jedną darmową kopie CS:S ;D Znaczy nie darmowa ba i tak za nia zabuliłeś.
I robisz tak.
- Zakladasz nowe konto lub używasz tego co założyłeś NIE ZBANOWANEGO
- Dodajesz na obu kontach siebie do znajomych
- Na koncie z BANNEM klikasz w ikonkę "1 Extra Kopia" , "1 extra Copie" w zakladce Moje Gry
- Zaznaczasz wybierasz CSS i wysyłasz je na nowe twoje konto z listy Znajomych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum