Wysłany: Nie 10 Maj, 2009 23:05 preLAN - turniej CSS z nagrodami!
Podobno scena "Źródła" stoi w miejscu, nic się nie dzieje, a wystarczy się trochę rozejrzeć by dostrzec, że dla chętnych gry nie brakuje.
Z propozycją turnieju wychodzi naprzeciw redakcja CSSource.pl, która docelowo planuje zorganizowanie LANa dla najlepszych drużyn.
Kilka słów wstępu.
Turniej preLAN oparty będzie o drabinkę wygranych (przegrana drużyna odpada nie ma fazy grupowej). Całość rozgrywana systemem, BO3.
Wybierać można między:
- de_dust2;
- de_inferno;
- de_nuke;
- de_train;
- de_tuscan;
zespoły odrzucają po 1 mapie, po czym z pozostałych 3 map wybierają po jednej. Mapa, która nie zostanie wybrana przez żaden zespół automatycznie zostaje trzecią mapą.
Po co się mamy zapisywać, skoro prawdopodobnie tam będą grać topowe drużyny Polski. Takich jak BMW czy My to oni wciągają nosem, że tak powiem easy-gaming, do zera, na eko, bez problemu.
Złe podejście - "nie gram bo i tak nie wygram" - a przecież doświadczenie gdzieś zdobywać trzeba? Także pomalutku do przodu... sam bym zagrał jakbym miał czas
Ja myślę poprostu realistycznie, i nie bronię im grać. Zawsze to jakaś zabawa.
A tak wogóle to liczę, że wkońcu odbędzie się jakiś porządny cup na fragzone z nagrodami Kiedyś była o tym mowa
hmm czy ja wiem czy takie topowe druzyny w Polsce. teraz juz nie te czasy co kiedys byly. zreszta ja juz przypomnnialem sobie jak kiedys sie gralo na zwykly serwerach. pozyjemy zobaczymy. ale fragzone tez jest dosyc znany wiec jak wygramy to poiwemy ze my z fragzonea jestesmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum