Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 19:43 Pomysł na Nowy Serwer! 'Hide n Seek' Czyli "Chowaniec&q
Witajcie,
Mam pomysł na nowy serwer, chodzi mi dokładnie o mod 'Hide n Seek' Czyli "Chowaniec" .
Na Polskim rynku znajdują się obecnie "2" takie serwery z czego jedne Ciągle się laguje a drugi prawie zawsze jest wyłączony.
I tu nasza szansa zaistnienia! Jeszcze rok temu stał wspaniały serwer z tym właśnie modem, serwer miał 24 sloty i prawie nigdy nie można było się do niego dostać
Na dzień dzisiejszy jest sporo ludzi (w szczególności starszych) którzy chętnie by wrócili na moment w czasy dzieciństwa, gier i zabaw Chyba każdy z nas bawił się z znajomymi w chowanego ?! Zróbmy coś, aby im w tym pomóc
Ja sam i sporo moich znajomych i znajomi znajomych chętnie byśmy pograli na takim serwerze ;] Wiele razy słyszałem na serwerach pytania: "Czy zna kots jakis serwer chowanego " no i tu padały odpowiedzi " Niemieckie, angielskie czy Rosyjski ?" Nawet na rożnych forach internetowych poświęconych Counter'owi ludzie zadają pytania "Czy znają właśnie takie serwery"/
I tu wielka prośba, czy istniała by możliwość postawienia takiego ów serwera ?
tak tak tak.
Wprawdzie nigdy mi się nie chciało wszystkich modeli itpd do HnS ściągać, ale jak będzie, to będę grał
Swoją drogą ten wątek zawyży liczbę użyć słowa "tak" na forum (gdzieś coś było w offtopie)
Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 20:07
według mnie mod jest fajny i smieszny. Nie wiem jakiego w jaką wersję grałes ale ja grałem w taką, że żeby grać w niego, trzeba było zmienić swój cały config (usunąć radar, ustawić kamerę na trzecioosobową itd.), a potem trudno go przyprowadzić do ładu, żeby był taki jak wczesniej (chyba żeby zapisać stary config i jak chcemy wejsc na serwer FFA go przywrócić). Być może grałeś na innym i działa to na innych zasadach. Ja osobiście grałem na takim.
I muszę niestety poprzeć moich poprzedników: dragon jest nieubłagany.
według mnie mod jest fajny i smieszny. Nie wiem jakiego w jaką wersję grałes ale ja grałem w taką, że żeby grać w niego, trzeba było zmienić swój cały config (usunąć radar, ustawić kamerę na trzecioosobową itd.), a potem trudno go przyprowadzić do ładu, żeby był taki jak wczesniej (chyba żeby zapisać stary config i jak chcemy wejsc na serwer FFA go przywrócić). Być może grałeś na innym i działa to na innych zasadach. Ja osobiście grałem na takim.
I muszę niestety poprzeć moich poprzedników: dragon jest nieubłagany.
paweletto wszystko jest łatwo sobie ustawic i przywrucic chyba ze nie umiesz tego robic
a nie powiem bo tez grałem w chowańca
ale powtórze słowa łoska i saint powodzenia z drq
_________________ |>> Front wyzwolenia wszystkich SUTKÓW<<| |>> Front Wyzwolenia Piłeczek Golfowych <<| |>> Front wyzwolenia Serwerów FRAGZONA od Nemezisa <<| |>> Rzygam na Nemezisa <<| SuCiOr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum