Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 13:37
Aż mi się włosy jeżą na głowie jak Drq tak mówi ;/
Ostatnio trenowałem i nabierałem skilla na FFa ^^ no i widać efekty
Wracając do tematu, sam bym mógł wziąć "Chowańca pod skrzydła" jeżeli istnieje taka możliwość ;D Koniec sesji wiec jest mnóstwo czasu ;]
Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 16:14
Gdybym miał sam utrzymywać serwer to chyba bym tego tu nie pisał ? (bez komentarza).
Skoro, tak stawiacie ta sprawę, to chyba będzie lepiej jak zamkniemy ten temat, bo widzę, że to bez sensu, zawsze znajdą się tacy, którzy pojadą po tobie po całości.
Skoro ktoś tego nie rozumie to nie ma sensu, żeby mu tłumaczyć.
Boshe ludzie ten kto chce chowanca moze sie dorzucac po 15 10 zl na miesiac duzo to? Pracujecie niektorzy i 10 zl dla was to nie majatek mozemy sie zlozyc. CO WY NA TO ?
jak ktoś pracuje to sam może utrzymać. 42 zeta za serv 14slot, public, tr100 to nie jest dużo. Ale właśnie o to chodzi, żeby to było pod banderą fragzone/vectra.
Wysłany: Wto 23 Lut, 2010 19:00
Powiem tak: "Dla chcącego , nic trudnego" . Gdyby drq chiał mieć takiego serwa to by go miał i tyle. To nie z powodu braku funduszy tylko chęci i chwili wolnego czasu.
Dziękuje za uwagę i pozdrawiam.
Sluchajcie wiemy dobrze nie chcemy spamu. Ale dodam, ze drq moze nie chce ale gdybysmy zalozyli server Hide n seek moglibysmy placic MY gracze drq by tylko nadzorowal moderatora by komus przyznal podania skladane i GITARA.
Ja powiem tak: Drq to bardzo zapracowany człowiek. Ma na oku wszystkie servery i też całe forum. Łatwiej by mu było jakbyśmy zaczęli mu jakoś pomagać. Nie wiem jak ani w jaki sposób ale można coś wymyśleć. Może dawać mu sprawozdania jaka atmosfera na serverach kto cheatuje itp. A może po prostu tak jak już ktoś wyżej pisał, złożyć się na server. Ja trzymam stronę garnysia. To bardzo dobry i koleżeński admin. Ja jestem na tak
Dziękuję i Pozdrawiam 'aVenger^ /// B o M b E l E k (EliT)
_________________ CS jest bogiem, granie nałogiem, ak podstawą, m4 zabawą
nie ma wolności ni sprawiedliwości ani na świecie, ani tym bardziej w tym kraju ;D
Swoją droga obaj nabijacie. A skoro serwera nie będzie (przynajmniej na razie) to temat można by zamknąć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum