co w tym za problem mogę nawet ja poprowadzic turniej siedzę na kompie kilka godzin dziennie nie widzę problemu Chyba żadna z drużyn nie miałaby nic przeciwko skoro by wróciła walka o tytuł, przynajmniej by się coś rozkręciło a nie teamy padają jeden za drugim ;d
Chciałem wcześniej, ale teraz jest takie coś co się nazywa SESJA!
_________________ Gość has been killed by Dup Szot | XaZaX's Knife
Dup Szot | XaZaX won!
"Jeżeli wszystko inne zawiedzie, padnij. Nie jest to dobra strategia defensywna, ale na chwilę lub dwie znacznie podnosi na duchu."
co w tym za problem mogę nawet ja poprowadzic turniej
mysle ze wiele osob by sie na to nie zgodzilo
Grekles_PB napisał/a:
Nieomylny drq przyznał się do błędu?
mysle ze tak, niestety DrQ ale dziei tobie w sumie GunGame na fragzonie upadl ludzie sie przeniesli na bot gaming ( pewnie o tym nie slyszales nawet ) i na fragi
poprostu 0 organizacji na fragzone ;/ Gdyby nie zygzak to GunGame juz dawno by uwas upadl, a tak to jeszcze "jakos" sie trzyma
A wiesz ze mam w t grubo wyje*** ? xD przeciez na tym smiesznymy ticku 50 czy tam 60 sie nie da fajnie grac ;p nie to co na fragach badz na BG bo tam tick 100 i gra plynna jest przynajmniej
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 15:55
eee tam od razu zdechło, trzeba tylko trochę więcej grać na gg. Najlepszym przykładem tego jest serwer Gungame Deathmatch , który co raz bardziej rozkwita.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum