Wiek: 19 Dołączył: 27 Maj 2009 Posty: 49 Skąd: z Polski ;p
Wysłany: Pią 12 Cze, 2009 17:57
rasta napisał/a:
westwood tego na pewno nie będzie głupia mapa z drewnianymi ścianami jak dla mnie odpada
A 3 mapki, które zapodałem ?? Bo coraz częściej widać brak nowych mapek. Brakuje mi właśnie wypowiedzi adminów, zwłaszcza Dragona bo jeżeli i tak nie ma sensu tutaj dawać mapek bo nic admini nie chcą dodać to szkoda mego czasu na robienie filmików i szukania nowych propozycji.
Wysłany: Sob 13 Cze, 2009 11:44
ja jestem jak najbardziej za forestem, rushem i meridianem
A tu taka mapka od mnie:
De_Alps
http://www.fpsbanana.com/maps/25392
I jakiś jeszcze jeden Rats, by się przydał oprócz dollsa
Wiek: 19 Dołączył: 27 Maj 2009 Posty: 49 Skąd: z Polski ;p
Wysłany: Sob 13 Cze, 2009 11:50
De_alps też testowałem (zresztą jak wiele innych mapek) i sama mapka ok chociaż nie wiem czy podziemia nie są zbyt hmm skomplikowane ;p. Ale jak coś jestem na tak.
Panowie to serwer ze standardami, a customy to moją być wyjątek i nie widzę sensu wrzucać mapy, która ma 40mb i będzie grana raz na tydzień...
No fajnie, ale jakos matrix, dolls, deagle, awp india nie sa standardami a sa omijane jak g*wno w przeremblu pamietam sytuacja z dzisiaj: niewiadomo czemu ludzie oddali glos (oczywscie wciskajac bez zastanowienia 1) na aim_deagle i odrazu wielka rozpacz jak to sie moglo stac przeciez oni nie chca tej mapy itd. a tak sie zlozylo ze akurat Buzka byl na serwerze i "zachecal" ludzi placzacych na spekcie do gry i jaka tu sprawiedliwosc? wg mnie Dragon powinienes wejsc na serwa i pogadac z ludzmi co lubia grac a co nie bo na forum pisza czesto zupelnie co innego niz w trakcie gry
woda chyba troszke mijasz sie z prawda, deagle byl na 2 to raz, a dwa plakales tylko Ty co zreszta znalazlo potwierdzenie w extendzie.... matrix ostatnio zaczyna wygrywac z inferno czy nawet d2(o ile sa stali gracze) z awp i dollsami sie zgodze
_________________ -------------->Be quick or be dead<--------------
Na awp czy deaglach kto płacze? Statsy... bo się skampić nie ma gdzie i fragów na trzaskać
awp będzie bo ja lubię tam grać - chyba więcej mówić nie muszę?
Kwestia dolls, z tego co pamiętam miała więcej zwolenników niż wymienione wyżej mapy, których większość na oczy nie widziała
na awp kazdy normalny czlowiek placza, mapa na ktorej nie da sie przedsiewziac nic, kampa za skrzynia i wychylanie sie w nadzei ze ktos inny strzela dluzej.... no ale to Twoja piaskownica(ja poprostu wychodze z serva gdy jest ten syf)
_________________ -------------->Be quick or be dead<--------------
Panowie to serwer ze standardami, a customy to moją być wyjątek i nie widzę sensu wrzucać mapy, która ma 40mb i będzie grana raz na tydzień...
Jesus Jesus najmądrzejsze zdanie w całym temacie brawo
Cytat:
awp_india to dobry trening dla twojego skilla awp
hahahah skilla? skilla mozesz sobie wyrobic jak skoczysz do trupa z awp na 2 ziomków, a tak to nic innego jak dziecinne chowanie sie i strzelanie bez namysłu, prooooooooooooosza Cie
Cytat:
Kwestia dolls, z tego co pamiętam miała więcej zwolenników niż wymienione wyżej mapy, których większość na oczy nie widziała
Tia... chwilowy entuzjazm graczy bo Rozdzynka chciała tą mape, a tak naprawde ta mapa to paranoja
Tia... chwilowy entuzjazm graczy bo Rozdzynka chciała tą mape, a tak naprawde ta mapa to paranoja
nie tylko ona prosiła o tą mapę jest dużo graczy co lubi mapy typu rats , maccc jak nie umiesz na niej grać bo ty tylko d2 to poprostu nie graj,dla mnie ta mapa jest dobra i nie chodzi tu o kolory czy jakieś inne duperelki jak dla mnie zostaje,tak wogóle temat ma zawierać propozycje nowych map a nie zastanawianie się co robić ze starymi mapami na serverku które nie są często grane jak d2
więc nie zastanawiajcie się nad starymi tylko nad nowymi rozbudowanymi mapami!
czym więcej map tym więcej zabawy !
Ja tam nie nakekam na mapki.Ostatnim czasy nawet dolls sa czesto grane i z matrixem sie ruszylo choc juz wczesniej milem ze to fajna mapka.Na próbę oczywiście można z 2 mapki wrzucic inne, ale to tylko na próbe i zobaczymy co się będzie działo.Oczywiście że D2, nuke czy italka będą i tak często bardzo grywane bo to są standardy i te standardy muszą byc by na serwerku bywali gracze.Wiec nie ma co narzekac tylko bierzemy sie do gry Mariany i Grażyny. Pozdrawiam
_________________ "...używac,stękac i nie pękac..."
Ogolnie rst kolo fajki mi to lata czy cie dolls jara czy nie... oceniajcie mapki bo goscie robia demka na pracuja sie przytym a ty mi poldałnie piszesz ze lubisz dolls:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum