Wysłany: Pią 01 Sty, 2010 00:36 Najlepsze Gry Roku 2009 !
Modern Warfare 2 bije wszystkie gry na głowe ! MW2 okazało się najlepszą grą na PC, Xbox 360 i PS3 ! Niestety, moderna na tytuł najlepszej gry z najlepsza grafiką pokonał Uncharted 2: Among Thieves, ale gra nominowana to i tak wysokie podium.
Wg mnie to MW2 jest najpopularniejszą grą tego roku dlatego cod wygrał, imo najlepszą nie jest, wg mnie dragon age: origins, bo dawno takiego dobrego rpga nie było
W Saboteura możesz grać dopóki Ci się nie znudzi łażenie po dachach i niszczenie ponad 1000 niemieckich obiektów... Gra tylko dla wytrwałych, bo grafika do dupy niestety, a kampanie można szybciej niż MW2 zrobić. Sam się na nią napaliłem, ale szczerze to już ją na bok odstawiłem...
Wiek: 24 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 2069 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 00:13
ale jak czytalem wczoraj na WP chyba, to MW2 jest w 10 najwiekszych rozczarowan minionego roku, polscy krytycy to chyba nienormalni sa
oczywiscie ja go uwazam za najleprza gre roku, ale malo gier testowalem wiec na temat innych sie nie wypowiadam
Bez wątpienia najlepszą grą 2010 roku było DragonAge: Origins
MW2 to tylko kolejny wtórny FPS, który nie wprowadziłżadnych innowacji ani w SP ani w MP, tylko tyle że osiągnął nieosiągalną dla innych tytułów sprzedaż. DragonAge to najlepszy RPG od czasów BaldursGate 2.
_________________ -------------->Be quick or be dead<--------------
Powiem tyle MW 2 jest fajne na multi Player ale się zdarza dużo bosterów robiących nuke a jak nie to hack'erów . l4d , l4d2 takie sobie jeżeli chcesz z kumplami pogadać przy piwku i pograć cop op'a to polecam .Dragon age jest nudne czasami mi się zdaje ze to drugi metin to chyba przez to ze gra podobna do platformówki . Batman mhh.. gra nawet spoko jeżeli lubisz się pobawić wrogami gra podobna do splinter cell . No Kultowa gra jak i kultowy film resident evil 5 to jest gra warta poświecenia czasu i ten cop op gra poprawia samo uczucie do zabijania ale grę polecam jeżeli się ją przejdzie do końca limited ammo i lecimy . The Saboteur teraz gra czasu 1945 r. mhh gra spoko skopać trochę faszystowskich tyłków jest super gra w miarę da się przełknąć podobna mniej więcej jak assasin cred ale jest jedna wada grafika ale to jak się gra dobrze to gracz nie patrzy na grafikę
Moim zdaniem na 1 miejscu jest ale to też podaje z konsol :
1 Good of war 3
2 Kilzzone 2
3 MW2
4 L4D2
5 Dawn of war 2 : Chaos rising
6 Batman
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum