oj Dragon, nie grales chyba na 3 albo 4 poziomie trudnosci Wtedy ta gra to nie odstresowywacz, tylko jedno wielkie stresujace gowno... Kurde no ile milionow przeciwnikow moze sie spawnowac w 1 zamknietym pokoju? Moglbym tak sobie stac na zewnatrz przez cala dobe i ciagle by wylazili
Uwazam, ze jest to irytujace, bo na tym poziomie trudnosci nawet jak biegne sprintem, to przeciwnicy z odleglosci kilkometrow we mnie trafiaja, wiec musze kilku sciagnac, czesto musialem i po 30 razy powtarzac moment, w ktorym musial uciekac gdzies (a ucieczka z domu Makarova, to po prostu byla paranoja, nie wiem ile dziesiat razy ginalem podczas ucieczki...
Zdarzają sie momenty, że strzelają do Ciebie nie wiadomo z kąd albo nagle za plecami pojawia się przeciwnik
Ogółnie AI jest bardzo nierówne, chwilami komputer myśli, a chwilami nie bardzo
A bym zapomniał gdzie jest do $%#@&* możliwość wychylania się?
No, z wychylaniem przewalone, na nizszych poziomach trudnosci to wyskakujesz i walisz, a na trudnym to juz nie za bardzo, bo 2 strzaly i juz stan krytyczny
na ucieczkę na weteranie z domu makarova trzeba było mieć pomysł. pierwsza rzecz to 2 lkmy załadowane, a druga to droga jaka trzeba obrać. ja poszedłem od razu w lewo na małe wzniesienie, skąd moglem powoli eliminować przeciwników. po chwili ukryłem się za wystająca skala i czekałem aż ghost wszystkich pozabija. na koniec na pale pobieglem uważając tylko na 5 typów którzy z SL wychodzą. i po zabawie dla mnie najgorsza była favela, bo w pierwszej fazie, tylko w 4 domkach znajdowały się miejsca zapisu...
właśnie skończyłem, singiel ogólnie spoko, ale jak zwykle za krótki. Gdyby nie wasze spojilery pewnie miałbym większą radość, a tak praktycznie wiadomo było o co chodzi
Singiel ZDECYDOWANIE za krótki,miałem nadzieję na jeszcze jedną czy dwie super akcje a tu napisy końcowe.No i trochę rozczarowuje fakt że panowie nie poszli w stronę większego realizmu.
Wysłany: Sro 02 Gru, 2009 16:27
Dopisuje się do panów wyżej, kampania króciutka, przeszedłem na 3 poziomie trudności
A co do zakupu tej gry, świetna inwestycja! polecam każdemu tą grę ;]
Wiek: 24 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 2069 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 02 Gru, 2009 18:14
ja od paru dni gram na multi juz na singlu zaczalem tylko sam poczateczek a tak to bomba jak dla mnie
jedyne co mnie wkurzylo i to tak maxymalnie to ........... TADADAM .......... CZITER !!!!
i to w dodatku polak (nick Luzak z jakims klanem na poczatku), ham jeden wszedl, zaczal nawalac tak po headach i tak mu latal do okola celownik ze podczas tego filmiku po smierci z jego reki, nie raz widzialem ze zabijal 3 albo nawet 4 gosci procz mnie, no masakra, w ciagu 15 minut mial staty 77/1
Wysłany: Sro 02 Gru, 2009 18:27
Cziterzy są byli i będą nic na to nie poradzimy
Valve ciągle aktualizuje bazę cheatów ale powstaje ich tak dużo, że nie da się ich wszystkich złapać
Pozostaję tylko złapać na gorącym uczynku!
no ja odznaczen mialem duzo duzo wiecej wczesniej... ale teraz pogralem se dominacje... i 3 z jednego klanu sie zalapalo w jednej ekipie i pojechali w sumie we trojke wszystkich
wynik główny był 53-200 , a ich staty o ile pamietam... jeden mial 50/8 drugi 48/4 a trzeci by nie sklamac 42/1 czy moze 2... ale kozaki pierwsza klasa była .. ja bylem w przegranej i mialem najwiecej HS i staty 31/29
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum