Glupi nie jestem ale nie oto chodzi gralem w all czesci coda nie o to biega cholera !!!
Jak ja kogos zabije w pieprza sie w ziemie a potem z niej wychodzi nie obchodzi mnie zaden ten atut.... Kieszonkowiec,Padlinozerca,Gadzet....
Jasniej dobra nie wazne juz sobie poradzilem Grafa mi sie je[beeeeep] i dlatego sie wydawalo ze gosicu sie wnurzal w ziemie bron all na gorze byla a on pod ziemia.
Wiek: 24 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 2069 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010 16:13
a czemu tak niekulturalnie ?? moze tak troche spokojniej ? skad my mielismy wiedziec ze masz problemy z grafika skoro tylko ty masz taki blad to podajemy przyklady co nam przychodzi do glowy, a ty odrazu tu bulwersa strzelasz
TAM to jest dopiero,ale powiem ci ze Alpinista jest fajny i koniec gry takze.
Najlepsze jest to jak w banie-oko dostaje Gen.Shepherd z noza od SOAP'A MacTavish'a.
Wysłany: Czw 28 Sty, 2010 22:29
nic mi nie mow ja dopiero zaczalem na chwile sobie wlaczylem bo malo czasu ale przeszedlem kawalek i naprawde....aaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj zrobili pikna gre !
AtomUFa wymiata czlowieku,najlepsze w niej to ze np.przegrywamy na DM jest
7400:3400 i ktos z nas ma ATOMOWKE to i tak i tak wygramy jak nawet mamy 3400;]
mam pytanie jeśli pożyczyłem Coda od kumpla i on już aktywował wcześniej cd-keya a ja cche u siebie zainstalować to nie da rady ? : O
steama mam swojego : >
Dzizys.. zawsze napotykam ten sam problem.. CD-keya można wkleic tylko na jedno konto, czyli jak kolega aktywowal na jakims swoim koncie Steam, to tą gre będzie mieć tylko na tym jednym koncie, jego koncie. Jakbyś chciał zagrać, musiałbyś pasy od niego wziąść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum