ale tutaj chodzi o ggt a nie jakies inne serwery bo co do takich to nie watpie ze sporo osob mialo takie staty.... ja mialem ostatnio 40 iles do 6 czy 8, ale tutaj liczy sie ggt jak juz pisalem wyzej
Ale Mróz źle mnie zrozumiałeś chodzi mi o serwer GunGame Turbo tylko inny niż fragzone:) nazywa się Fragi Fragi Fragi:)
i tam mape skończyłem na 21:0 i tak jak mówiłem jak odszukam screna to wstawie
ja wiem ze to jest ggt, ale moze źle to napisalem i mnie nie zakumaliscie ... chodziło mi o serwer FZ a nie jakis inny konkurencyjne bo nie mozna reklamowac serwerów
Ja miałem raz 20:0 ale to było oszukane gdy miałem deagle wywaliło mnie za ping, dołączyłem się znowu i level zachowało ale miałem 0 deadów i tak wygrałem mapę 20:0
Wygrana w 7 rund:/ niestety zamulilem i nie zdazylem screena zrobic ale mam swiadkow
_________________ Gość has been killed by Dup Szot | XaZaX's Knife
Dup Szot | XaZaX won!
"Jeżeli wszystko inne zawiedzie, padnij. Nie jest to dobra strategia defensywna, ale na chwilę lub dwie znacznie podnosi na duchu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum