Może byśmy zarządzili konfrontację miast? Wiadomo na naszych serwerach gra dużo gracze z różnych miast można by się zmierzyć. Potem zrobić mini tabelę i zobaczyć, który region/miasto jest najlepszy w GunGame! Moja początkowa propozycja to:
Likwidujemy Śląsk bo jest sprzeciw ludzi Jeśli będzie tu jakiś moderator yo mógłby to do 1 posta wrzucić
Na razie dałem tylko tyle miast i tylu graczy bo reszty za bardzo się nie orientuję [/color]
dobry pomysł można dopisać do łodzi jeszcze ROAR! WhyUKillMe?o.O napewno zagra dobrze go znam z ffa i propelera chodź dawno go nie widziałem na steamie. a co do lewego to kto?bo słabo kojarzę jaki ma nick na forum? możliwe że to ten lewy który jest w grupie ASG B.A.T Łódź
Ostatnio zmieniony przez rasta Czw 15 Paź, 2009 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Ja bym jednak był za miastami ponieważ z samego Mazowsza pewno będzie z 30 graczy... a tak grupka graczy z jednego miasta zamyka się w max 10 i będzie fajna zabawa... oczywiście ludzie z pobliskim miasteczek/wsi niech się podpinają pod tytułowe miasta.
trochę sporo... poszperaj może ktoś z Elbląga jest... to już by bardziej podchodziło...
Robimy też Zjednoczony Śląsk ponieważ żadne miasteczko nie uzbiera swojej reprezentacji to zagrają razem... szwejas i lolek z Wodzisławia gejkles z Bytomia sut z Gliwic itd...
Bohaterowie śpią na cytadeli stokach
W grobach pod brzozowym krzyżem na Powązkach
I wkurzają się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
wiadomo gdzie mnie wpisać
_________________ "Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Ostatnio zmieniony przez pato. Czw 15 Paź, 2009 19:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum