w demie prawie nic nie ma, tylko pokazany status i jak koleś coś tam pisze z konsoli, wcześniej cały czas kogoś kickował, nagrałem z minutke dopóki mnie nie zbanował
IP mam ale to lipa Ech jakbym takiego dorwał w swoje ręce to bym rozszarpał Odbanowani wszyscy
_________________ Gość has been killed by Dup Szot | XaZaX's Knife
Dup Szot | XaZaX won!
"Jeżeli wszystko inne zawiedzie, padnij. Nie jest to dobra strategia defensywna, ale na chwilę lub dwie znacznie podnosi na duchu."
pamiętasz mrozik jak wczoraj cie wykopałem z servera za nick? to ktoś pisał tylko do adminow z konsoli "hi hello" dostałem kicka od niego i to chyba nie był xazax wiec koleś musi mieć zdalny dostęp do servera jakąś console admina czy cos:/
tak rasta pamietam, ze ktos taki pisal, ale niestety nie było go nigdzie widac ( w konsoli rowniez ), wiec my nic w tym temacie nie zrobimy... jedynie co to scalrator musi wgrac nowego moda i pozalatac dziury i powinno wtedy byc ok
jesli mroz sie nie znasz to sie nie odzywaj.
Jakiego znow moda? Oni maja zdalne kierowanie serwerem!!!
Trzeba zmienic haslo do plikow ale jakies trudne zdania do rozszyfrowania bez spacji np:
stolzpowylamywanyminogami
_________________ ej Gość wbijaj na fabryke 4 Fun
[PL] Fabryka 4 Fun |J&D| - 95.160.171.20:27015
http://blackburn001.mybrute.com
Ty co wszystkie rozumy świata pozjadał... jak nie wiesz o co komus chodzi to sie najpierw zapytaj ocb, a nie masz wyrzuty... napisalem mod w skrócie, co dla "oczywistych" znaczy SM ( bo chyba słowo mod tutaj było uzywane jako Source mod nieprawdaż ?? )... bo jakbys nie wiedzial ( a nie wiesz - teraz juz wiesz) jest na GGDM wgrana stara wersja moda ( czyt SM ), ktora ma luki, dlatego napisalem by wgrac nowego, ale to jest zalezne od scalator-a
a co do hasłe... o ile mnie pamiec nie myli ( a bywa zawodna ) to juz były zakładane i co?? jak widac nie na wiele to sie zdało.
Tak czy inaczej Scala się tym musi zająć, ja już nie mam żadnych możliwości...
Dup Szot | XaZaX won!
"Jeżeli wszystko inne zawiedzie, padnij. Nie jest to dobra strategia defensywna, ale na chwilę lub dwie znacznie podnosi na duchu."
Ty co wszystkie rozumy świata pozjadał... jak nie wiesz o co komus chodzi to sie najpierw zapytaj ocb, a nie masz wyrzuty... napisalem mod w skrócie, co dla "oczywistych" znaczy SM ( bo chyba słowo mod tutaj było uzywane jako Source mod nieprawdaż ?? )... bo jakbys nie wiedzial ( a nie wiesz - teraz juz wiesz) jest na GGDM wgrana stara wersja moda ( czyt SM ), ktora ma luki, dlatego napisalem by wgrac nowego, ale to jest zalezne od scalator-a
a co do hasłe... o ile mnie pamiec nie myli ( a bywa zawodna ) to juz były zakładane i co?? jak widac nie na wiele to sie zdało.
odbiegne troche od tematu. sry za oftopa
Mroz co ty masz za charakter ze sie tak napinasz. to juz nawet ja czy kojot dalismy spokoj a ty dalej uwazasz ze jestes tutaj bogiem. zreszta tak samo jak na meczu sie zachowywales
Mod to skrot od modyfikacja wiec sie nie zrozumielismy , a sourcemod mowi sie SM a nie mod. A hasla bodajze nie byly zmieniane.
Apropo scalka to caly czas truje mu dupe o to xD
_________________ ej Gość wbijaj na fabryke 4 Fun
[PL] Fabryka 4 Fun |J&D| - 95.160.171.20:27015
http://blackburn001.mybrute.com
Mod to skrot od modyfikacja wiec sie nie zrozumielismy , a sourcemod mowi sie SM a nie mod. A hasla bodajze nie byly zmieniane.
Apropo scalka to caly czas truje mu dupe o to xD
Nom dokładnie dogrania Event scripts 2.0, a do tego trzeba uaktualnienia bibliotek pythona ( z tego co Arko mówił bo się nie bardzo znam )
Dup Szot | XaZaX won!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum