_________________ Gość has been killed by Dup Szot | XaZaX's Knife
Dup Szot | XaZaX won!
"Jeżeli wszystko inne zawiedzie, padnij. Nie jest to dobra strategia defensywna, ale na chwilę lub dwie znacznie podnosi na duchu."
Dobra wszystko działa jak powinno.
Jest jeden problem...
Kiedy zapisuję do autoexeca jakiekolwiek narzędzie generujące spawny serw wysypuje się (błąd naruszenia pamięci), obszedłem to ręcznie ładując plik smartspaws z konsoli.. Jeżeli ktoś z was wie jak napisać cfg żeby ładował to po starcie mapki proszę o PW
Jeszcze co do spawnów - dodałem programik automatycznie dodający je na podstawie położenia gracza, im więcej będziecie grali tym więcej spawnów zostanie stworzonych (oczywiście jest limit )
Dorzucam również 18 mapek wybranych przez Mawashiego
Dup Szot | XaZaX won!
"Jeżeli wszystko inne zawiedzie, padnij. Nie jest to dobra strategia defensywna, ale na chwilę lub dwie znacznie podnosi na duchu."
każda mapka może mieć swój config,
w przypadku MANI takie pliki powinny znajdować się w CFG/MANI ADMIN MOD/MAP CONFIG
plik powinien mieć nazwę nazwa_mapy.cfg
Pograj trochę a będzie lepiej Drq piątka coś ma problemy właśnie z respami, próbowałem wszystkiego już dosłownie, na forum oficjalnym dobrego rozwiązania też nie ma... Btw rozmawiałem z paroma osobami i gra im się bardzo dobrze
Dup Szot | XaZaX won!
Ja mam jeszcze parę propozycji co do broni.Wywalić five-seven,wywalić także mac-10 lub tmp(mało się różnią między sobą),z drugiego cyklu broni wywalić M249(aby nie był 2 razy pod rząd) a z końca drugiego cyklu wywalić samego glocka tak żeby był usp,glock+he,nóż a nie jak do tej pory usp,glock,glock+he,nóż.Do tego napraw respienie się granata po zabiciu z glocka na przedostatnim lvl(o ile już nie naprawiłeś) .To by było wszystko Jeśli ktoś się nie zgadza to pisać pisać
czy mi się zdaje czy losowe respawny nie działają?
ee tam wczoraj graliśmy od 11 do 1 w nocy było 15-20 osób i tylko co jakiś czas coś ścieło ale że była fajna atmosferka to ludzie zostawali i jeszcze innych zapraszaliśmy
tak apropos po włączeniu bloka zaczyna się jazda z blokowaniem się na respach graczy , jak juz wspominałem wcześniej lepiej jak już się przenika przez ludzi niż blokuje na respie
ale tak to śmiga elegancko
hehehe caparzo
może znów są próby hakowania servera a w takich przypadkach tak się dzieje chyba,z tego co zdążyłem zauważyć po wcześniejszych hakach właśnie był bardzo duży ping i duże choke i loss ale może to problemy tylko z łączami serwera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum