Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj
FAQ Grupy Użytkownicy Statystyki Szukaj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: XaZaX
Wto 12 Sty, 2010 16:53
[GGT] Turniejowy Krakers.
Autor Wiadomość
Pharell 
Ekipa Serwerowa

Wysłany: Czw 24 Gru, 2009 21:08   [GGT] Turniejowy Krakers.

Otóż dzisiaj w godzinach popołudniowych, pykaliśmy sobie spara na turniejowym fragzone.. jeden z graczy wzbudził podejrzenie a mianowicie Krakers... luknijcie te demko, jak dla mnie czit, dałem jeszcze jednej osobie lepiej się znającej, również uważa, że to czit.
Przeanalizujcie je i poczyńcie odpowiednie działania.

http://www.speedyshare.co...170/krakers.dem

caparzo 
GGT & GGDM

Wysłany: Czw 24 Gru, 2009 23:07   

Jest kilka dziwnych akcji, do konca nie obejrzalem, bo wysypal mi sie cs i juz nie wlacza :) czeka mnie pewnie reinstal

Neoniks 
Ekipa Serwerowa

Wysłany: Pią 25 Gru, 2009 09:54   

Ja bym obstawiał WH. Zwłaszcza po tej "cichej" akcji.

pumczyk 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Pią 25 Gru, 2009 10:12   

Ja rowniez mysle ze wh.Ale rasta mysle ze oceni lepiej :)

Pharell 
Ekipa Serwerowa

Wysłany: Pią 25 Gru, 2009 11:00   

Haha. Właśnie, czekam na fachową (jak zawsze) ocenę Raścioszka, która będzie dla mnie wiążąca :***

rasta 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Pią 25 Gru, 2009 11:20   

hahahaaa skąd oni go wzięli
do tego demka nie trzeba fachowej osoby żeby stwierdzić czy to czit bo widać jak typek skanuje ale to moja ocena i wychwyciłem najlepsze momenty krakersa mogę się mylić ale wątpię w to czy grał czysto xD

"-BC- KraKerS" STEAM_0:0:18358885 - Tick -2400 Wh skan - Tick 4264-koleś patrzy się w ścianę i skanuje dobry typek wogóle się nie ukrywa z tym xD - Tick 5720 - skan - Tick 8088 -znów typek patrzy się w ścianę i luka gdzie kto idzie jaki typ lol xD lol koleś nie potrafi widać grać po akcji z cichym chodzeniem ganianie się po mapie bez wątpienia na 101% obstawiam że to WH
typek ściemnia ściemnia a i tak skanuje patrzy gdzie przeciwnik idzie niemożliwością jest żeby wiedział gdzie się chowa a i to patrzenie się w ściane gdzie przeciwnik stoi ahahhaaa newbe
spokojnie można mu pod choinkę za czitowanie dać mu perma

pumczyk 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Pią 25 Gru, 2009 11:27   

dragon ze tak powiem moze "czyń honory" :D jako H@ :P

rasta 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Pią 25 Gru, 2009 13:15   

raczej to dział Xazaxa

ksiadz 
Nożownik

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pią 25 Gru, 2009 15:41   

dajcie spokoj takie skany przez sciane sypie hahahah i ta cicha akcja jedna jak sie zapatrzyl w sciane obok stojascego terro hhahah wh bite xd

mam hacki nawet na spamowanie wiec nie podskakuj

Mizzrim 
Gracz

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 01:57   

Ja sie wypowiem na ten temat.
1) jesli krakers posiada wh lub cos to Vac na 100% juz go wykrył i Vac da mu bana na steam id i sie pozegna z gra!
2) nie mozecie phl czy syntrax czy kto kolwiek dawac mu bana na jakim kolwiek servie czy to Fragów czy fragzone bo akcje rozpetaliscie na 2 servy i na [ ocenzurowano! ] tak wam to powiem, moze macie dowody a przypadkiem popatrz phl na siebie czasem tez napierdalasz banie nawet jak ktos cicho wyjdzie lub cos ty sie nagle odwracasz i bania ?? wiec [ ocenzurowano! ] o [ ocenzurowano! ] ci chodzi??
3) Jesli macie podejrzenie pierw je sie je dokładnie sprawdza a nie daje bana czy perma z dupy! pomyslcie [ ocenzurowano! ] choc raz!
4) jesli nie dostaliscie bana za wh od vac nie macie jak kogo kolwiek oskarzyc ze posiada wh czy cos. Ja mam takie prawo podejrzewac kogos i oskarzyc o wh czy inne [ ocenzurowano! ] bo tak dostałem raz bana od vac na steam_id i [ ocenzurowano! ]
5) Macie zdjac krakersowi bana bo jak cos ma to Vac go zbanuje i tyle! a nie ze wy odrazu napierdalacie na cały swiat on ma wh cos tam dalej! Co wy [ ocenzurowano! ] w głowach macie najebane gówna wam tam narobili ze nie myslicie??

Phl co [ ocenzurowano! ] wtopiłes mapke i juz wh cos tam dalej co nie! zmadrzej a nie [ ocenzurowano! ] smentów jak by ci jaja ucieli i powiesili na lampie!

Co do podszywania sie na sparach co było pisane w poscie tez takich akcji nie powino byc bo sami wiecie czym to grozi prawda phl sam obstawiasz rozne spary turnieje i co za podszywanie sie lub granie osoby w paru team czym to grozi! I co [ ocenzurowano! ] łyso ci??

ksiadz 
Nożownik

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 02:47   

mizzrim przeczytaj wszystko jeszcze raz i zastanow sie co tu zes napisal :)

to nie jest PODEJRZENIE o wh to jest PEWNOSC ze mial/ma wh, jesli bys wiedzial vac nie banuje od razu tylko mozna wyslac demko do supportu z tego co wiem i dopiero wtedy zbanuje bo nie wszystkie czity sa wychwytywane od razu przez ten ich system

a co do podszywania sie na sparach to kiedy sie niby na SPARZE podszywalismy pod kogos?

varel po prostu dobrze gra w przeciwienstwie do botow w stylu krakersa jak ktos sie zna na czitach to wie kto ma skilla a kto czity wiec skoro nie amsz pojecia ani o jednym ani o drugim sie nie wypowiadaj bo sie tylko osmieszasz

mowisz tutaj o nie rozdmuchiwaniu spraw na 2 serwerownie, jezeli koles ma wh to powinien otrzymac permy na wszystkie serwery ktore znam bo nie mam z nim przyjemnosci grac i moge rownie dobrz enapisac na 10 innych forach i nic mi nie zrobisz ;d

mam hacki nawet na spamowanie wiec nie podskakuj

Syntrax 
Nożownik

Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 03:03   

o boshe mizzrim ale ty masz nasrane :O po to sa demka zeby je nagrywac po to sa czituchy zeby ich banowac, :)

dr4g0n 
Dziecko Fabryki

Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 03:34   

Mizzrim napisał/a:
5) Macie zdjac krakersowi bana bo jak cos ma to Vac go zbanuje i tyle! a nie ze wy odrazu napierdalacie na cały swiat on ma wh cos tam dalej!

To jest proźba czy rozkaz? :lol:
Już było paru takich, co chcieli ręce oddawać za kolegę i co? Dzisiaj byli by kalekami ;)

IP: ff.fragzone.eu
IP: ff2.fragzone.eu
IP: fz.fragzone.eu

rasta 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 10:12   

mizrim daj sobie spokój bo Vac wykrywa 1/10 czitów i sam dobrze wiesz a gadasz głupoty moim zdaniem miał WH i ban nie zostanie zdjęty a będzie zblokowany na naszych serverach dożywotnio i napewno demko zostanie wysłane do valve i zablokują mu konto nie przejmuj się :)

a jak chcesz kogoś oskarżasz czy podejrzewasz jak w przypadku phr to nagraj mu demko a nie mówisz że odwraca sie i wali banie błehehee

Moose 
GGT & GGDM

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 10:19   

haha mizzrim fail :D

San 
TeamKiller

Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 11:36   

właśnie rasta dobrze gada vac to chyba tylko taki pic na wodę , który tylko straszy czituchów przed używaqniem czitów^^
a wyłapują b.rzadko

blah! 
Ekipa Serwerowa

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 11:54   

Cytat:
a wyłapują b.rzadko

Mizzrima z tego co kojarze raz złapali... :lol:

Pharell 
Ekipa Serwerowa

Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 12:25