Otóż dzisiaj w godzinach popołudniowych, pykaliśmy sobie spara na turniejowym fragzone.. jeden z graczy wzbudził podejrzenie a mianowicie Krakers... luknijcie te demko, jak dla mnie czit, dałem jeszcze jednej osobie lepiej się znającej, również uważa, że to czit.
Przeanalizujcie je i poczyńcie odpowiednie działania.
hahahaaa skąd oni go wzięli
do tego demka nie trzeba fachowej osoby żeby stwierdzić czy to czit bo widać jak typek skanuje ale to moja ocena i wychwyciłem najlepsze momenty krakersa mogę się mylić ale wątpię w to czy grał czysto xD
"-BC- KraKerS" STEAM_0:0:18358885- Tick -2400 Wh skan - Tick 4264-koleś patrzy się w ścianę i skanuje dobry typek wogóle się nie ukrywa z tym xD - Tick 5720 - skan - Tick 8088 -znów typek patrzy się w ścianę i luka gdzie kto idzie jaki typ lol xD lol koleś nie potrafi widać grać po akcji z cichym chodzeniem ganianie się po mapie bez wątpienia na 101% obstawiam że to WH
typek ściemnia ściemnia a i tak skanuje patrzy gdzie przeciwnik idzie niemożliwością jest żeby wiedział gdzie się chowa a i to patrzenie się w ściane gdzie przeciwnik stoi ahahhaaa newbe
spokojnie można mu pod choinkę za czitowanie dać mu perma
Ja sie wypowiem na ten temat.
1) jesli krakers posiada wh lub cos to Vac na 100% juz go wykrył i Vac da mu bana na steam id i sie pozegna z gra!
2) nie mozecie phl czy syntrax czy kto kolwiek dawac mu bana na jakim kolwiek servie czy to Fragów czy fragzone bo akcje rozpetaliscie na 2 servy i na [ ocenzurowano! ] tak wam to powiem, moze macie dowody a przypadkiem popatrz phl na siebie czasem tez napierdalasz banie nawet jak ktos cicho wyjdzie lub cos ty sie nagle odwracasz i bania ?? wiec [ ocenzurowano! ] o [ ocenzurowano! ] ci chodzi??
3) Jesli macie podejrzenie pierw je sie je dokładnie sprawdza a nie daje bana czy perma z dupy! pomyslcie [ ocenzurowano! ] choc raz!
4) jesli nie dostaliscie bana za wh od vac nie macie jak kogo kolwiek oskarzyc ze posiada wh czy cos. Ja mam takie prawo podejrzewac kogos i oskarzyc o wh czy inne [ ocenzurowano! ] bo tak dostałem raz bana od vac na steam_id i [ ocenzurowano! ]
5) Macie zdjac krakersowi bana bo jak cos ma to Vac go zbanuje i tyle! a nie ze wy odrazu napierdalacie na cały swiat on ma wh cos tam dalej! Co wy [ ocenzurowano! ] w głowach macie najebane gówna wam tam narobili ze nie myslicie??
Phl co [ ocenzurowano! ] wtopiłes mapke i juz wh cos tam dalej co nie! zmadrzej a nie [ ocenzurowano! ] smentów jak by ci jaja ucieli i powiesili na lampie!
Co do podszywania sie na sparach co było pisane w poscie tez takich akcji nie powino byc bo sami wiecie czym to grozi prawda phl sam obstawiasz rozne spary turnieje i co za podszywanie sie lub granie osoby w paru team czym to grozi! I co [ ocenzurowano! ] łyso ci??
mizzrim przeczytaj wszystko jeszcze raz i zastanow sie co tu zes napisal
to nie jest PODEJRZENIE o wh to jest PEWNOSC ze mial/ma wh, jesli bys wiedzial vac nie banuje od razu tylko mozna wyslac demko do supportu z tego co wiem i dopiero wtedy zbanuje bo nie wszystkie czity sa wychwytywane od razu przez ten ich system
a co do podszywania sie na sparach to kiedy sie niby na SPARZE podszywalismy pod kogos?
varel po prostu dobrze gra w przeciwienstwie do botow w stylu krakersa jak ktos sie zna na czitach to wie kto ma skilla a kto czity wiec skoro nie amsz pojecia ani o jednym ani o drugim sie nie wypowiadaj bo sie tylko osmieszasz
mowisz tutaj o nie rozdmuchiwaniu spraw na 2 serwerownie, jezeli koles ma wh to powinien otrzymac permy na wszystkie serwery ktore znam bo nie mam z nim przyjemnosci grac i moge rownie dobrz enapisac na 10 innych forach i nic mi nie zrobisz ;d
mizrim daj sobie spokój bo Vac wykrywa 1/10 czitów i sam dobrze wiesz a gadasz głupoty moim zdaniem miał WH i ban nie zostanie zdjęty a będzie zblokowany na naszych serverach dożywotnio i napewno demko zostanie wysłane do valve i zablokują mu konto nie przejmuj się
a jak chcesz kogoś oskarżasz czy podejrzewasz jak w przypadku phr to nagraj mu demko a nie mówisz że odwraca sie i wali banie błehehee
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum