To jest moja pierwsza mapka (wi?c nie spodziewajcie si? cudów), nie mia?a by? to w za?o?eniach mapa GG, ale chyba nie b?dzie z?a do tego moda, poza tym b?dzie j? mo?na wykorzysta? na "zwyk?ych" serwach.
Draken, daj mi te mape na maila r2r(ma?pa)bsk.vectranet.pl, bo nie moge sciagnac z rapida. Poza tym zarejestruj si? na fpsbanana.com, i tam wrzucaj na ich serwy mapki - kazdy bedzi emogl pobra?. No i daj gg do siebie, jak nie chcesz publicznie to na PM do mnie. My?l?, ?e przynajmniej raz zagramy mapke, i gracze sie wypowiedza. Mam nadzieje, ?e grasz na serwerze i wiesz mniej wiecej jaki typ mapek odpowiada ludziom.
Jutro postaram sie umie?ci? mapk? na fpsbanana ("podpisuje map?" ?eby nie by?o ?e sk?d? ?ci?gn??em, mam pytanko jak by mapka mia?o by? testowana to kiedy i o której godzinie.
PS: jeszcze nie mog? uwierzy?, ?e w ogóle moja mapka zostanie przetestowana
Prosze cie nie spamuj w tym temacie wypowiadamy sie na temat mapki a nie wyg?upiamy sie
mapka niczego sobie fajnie wyglada mysle ze bedzie dobrze sie na niej gra?o
ocen? wystawi? jak zagram z lud?mi
nie widz? problemu z wod? jak kto? na maryo wlezie na kostk? to i wyjdzie z "kana?u"
za to drabinka b?dzie ogniskiem zapalnym....
proponuj? trzeci gzyms dorobi?
Oczywiscie, ju? Ci odpowiadam mo?e to specjalnie ale wd mnie troche bez sensu na gg gdzie jest po 10osob w teamie
1.
te drzwi powinny sie otwierac w 2 strone poniewaz trzeba je otwierac wejsc i zamykac zeby przejsc i jest to powolna akcja 1 osobowa...
2.
ta drabinka, co prawda jest przejscie ale, gdy jest jakas niezdara to blokuje caly ruch... tylko tyle
Oczywiscie, ju? Ci odpowiadam mo?e to specjalnie ale wd mnie troche ez sensu na gg gdzie ejst po 10osob w teamie
1.
zaraz bedzie ss
te drzwi powinny sie otwierac w 2 strone poniewaz trzeba je otwierac wejsc i zamykac zeby przejsc i jest to powolna akcja 1 osobowa...
2.
zaraz bedzie ss
ta drabinka, co prawda jest przejscie ale, gdy jest jakas niezdara to blokuje caly ruch... tylko tyle
Co zel linki podales bo wchodzi do g?ówn? strone imageshack.
Z tymi drzwiami to mam dylemat, sam ju? to dawno zauwa?y?em, ?e otwieraj? si? w odwrotn? stron?, ale tworzy si? wtedy os?ona z drzwi, ale je?li b?dzie to bardzo uci??liwe to to zmienie, a z t? drabink? nie wiem o co Ci chodzi (tzn o któr? po screenshot nie dzia?a) Zauploduj te screeny jeszcze raz
Dobra ju? wszystko dzia?a, te drzwi obróce, a z drabink? to jeszcze pomy?le co zrobi?...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum