ja tam 2-3akcje skana tylko widziałem , ale po tym jak się wrócił jak wchodził ct na podwójne drzwi to trochę podejrzane może coś mieć,dla mnie wh , ale niech inni sie wypowiedzą
ja nie mam niestety ale pewnie pumczyk jak wróci z wakacji to wrzuci
dla tego powinniśmy wrzycać demko bezpośrednie do zbanowanego delikwenta na banslist jak w tym przypadku ja to zrobiłem http://bans.fragzone.eu/i...29321718&Submit tam przynajmniej nie znikają pliki
pierwsza akcja... po gali wbiega na A pierwszy zero ostroznosci skanu skrzynek , -nic, nie zwalnia i bum w typa na srodku, biegnie dalej czeka na typka z dlugiej az mu wbiegnie na cel (moze go słyszał)
kolejna akcja... koles biegnie na długą a tam ze czterech na radarze niemozliwych do usłuszenia , zmienia plan begnie gala gdzie ginie przy schodach, biegnąc przy scianie celuje w kolesia za schodami.
akcja z awp ... celuje przez szpare na wysokosci typa z lewej widzi ze mu wejdzie zaraz potem zaczyna celowac nizej w tego co kuca z prawej i czeka, nie mial prawa wiedziec , celujac na takiej wysokosci drzwi jak celował w kucającego nie zabijesz z awy, bedzie hit za 81 w udo... WH
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum