Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 20:38 Dyskusje o odbytych i o przyszłych meczach
Pomyślałem, że może są drużyny, któe chciałyby z kimś powalczyć na zasadach gungame poza trybem "wielkiej nieustającej walki...". Niech tu się zgłaszają drużyny, a ich kapitanowie będą mogli umawiać się na meczyki na naszym turniejowym serwerze. Podajcie nazwę teamu, GG do kapitana i listę graczy.
Ostatnio zmieniony przez Arko Sob 28 Mar, 2009 22:54, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Sob 28 Lut, 2009 18:42 Re: Drużyny chętne do wyzwań
Arko napisał/a:
Pomyślałem, że może są drużyny, któe chciałyby z kimś powalczyć na zasadach gungame poza trybem "wielkiej nieustającej walki...". Niech tu się zgłaszają drużyny, a ich kapitanowie będą mogli umawiać się na meczyki na naszym turniejowym serwerze. Podajcie nazwę teamu, GG do kapitana i listę graczy.
Koyot to znaczy, że gramy towarzysko czy o obrone skoro tu napisałeś...
Lewy może byś się tak zapytał czy mamy czas grać akurat tego dnia ?? bo w tygodniu to ja od razu mogę napisać że nie gramy (oczywiście jeśli wygram z GGT ) gramy tylko w soboty/niedziele nie ma czasu żeby grać w tygodniu chyba że wcześniej powiadomisz to jakoś może uda mi się zebrać ekipę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum