Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj
FAQ Grupy Użytkownicy Statystyki Szukaj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy naprawdę chcemy rygorystycznych adminów?
Autor Wiadomość
rasta 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 14:21   

więcej jest napinaczy niż sztywniaków , ale woda nie zgodzę się z tym że wyluzowałeś tylko za bardzo spinałeś pośladki i cie poniosło z tego co słyszałem , bo przeklinanie to za bardzo nie idzie w parze z luzem. :lol:

woda 
Gwiazda FFA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 14:59   

Nieee, bylem na luzie i wlasnie wtedy jakis nie dobry czlowiek co runde zaczal mi strzelac olowiem w plecy dla zabawy :evil: no to se mysle ZARAZ MU POWIEM CO O TYM SADZE hahaha :lol: no i jak pomyslalem tak zrobilem a potem zobaczylem menu glowne + info w szarej ramce :lol:

diesel 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 18:54   

czesc ! jesli miałbym banowac za zachowanie to serw stałby pusty :P . Zazwyczaj pomaga, po pierwszym banie dla tego najbardziej " aktywnego " ancymona. Ostatnio Nerzul meczył mnie jakies 40 min, że nie zchodze z respa, tylko skoda ze nie widział tego że bylem juz dwa razy w dolnym i na długiej , poczym przez respa na B, no trudno sie spiął poczym odpoczął 4h (...) .... a po tym banie to nagle wszyscy wiedzieli co znaczy paka B, na którym wiecznie Iry z awp, do którego nikt sie czepiał...

Bany lecą jak lecą, ale wolę zaszczepic zgranie na serwerze nizeli bawic sie konsolą bo ktos powiedział Kur...cze pióro.

pozdroOOOO !!! :shock:

woda 
Gwiazda FFA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 22:30   

Peewnie, przykladem moze byc dzisiejsza gra w t gralismy bite 3h i fakt, bluzgi czasem lecialy ale wszystko w granicach rozsadku kazdy ma prawo od czasu do czasu ulec emocjom chociaz zdarzyl sie wyjatek BALTIX polecial bo walil bluzgi na calego ale takie cos trzeba tepic jak koles ma hemoroidy w mozgu i nie potrafi ogarnac japy :-P w kazdym razie wtedy gra jest na luzie i wszyscy duzo lepiej sie zgrywaja i dogaduja niz jak jest rygor niczym w Alcatraz :lol:

dr4g0n 
Dziecko Fabryki

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 22:35   

Nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek był rygor na FFA,
wręcz przeciwnie, czasami na za dużo rzeczy przymykamy oko i gracze się zapominają ;)
wtedy leci bananowiec na głowę - przeważnie studzi :lol:

IP: ff.fragzone.eu
IP: ff2.fragzone.eu
IP: fz.fragzone.eu

PaWeLeTTo 
Fabryka Zombie

Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:32   

wtrącę trochę: nie wiem jak jest na FFA, bo tam nie grywam, ale powiem szczerze, że niektórzy admini na FZ przesadzają. Czepiają się graczy o nick "naplet", a jak ktoś rzuci pospolitą kur... (prostytutkę) to już jest niezła draka. Wydaje mi się, że na przekleństwa oko może być przymykane, bo ta gra czasami targa emocjami, poza tym jest od 16 lat. Co innego jeśli ktoś co drugie słowo używa wulgaryzmu - mnie też to wtedy denerwuje. Ale trzeba się opamiętać, nie możemy banować ludzi za słowo "dupa".

Nescafe 
Ekipa Serwerowa

Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 16:47   

Po części się z Tobą nie zgodzę Dragon. Jest jeden , jedyny przypadek admina na FF , który jest rygorystyczny :) , a mianowicie Papryk, więcej chyba nie muszę pisać...
Pozdrawiam Nescafe.

diesel 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Sro 10 Lut, 2010 21:51   

Graczom gra sie lepiej, gdy nie wiedza, ze jest admin, a jesli chca grac to beda grali a nie gadali. Fakt faktem , ze ...ykkhhHHMMm strzela jak stanie Ci taki na srodku podwójnych i blokuje , to wszyscy maja jedno na jezykach... ale i to ma swój urok, tylko dorosnac trzeba, by smieszylo a nie wkurzalo.

Dobrze mi sie gralo i adminilo z Sobim który caly czas byl w CT a ja w T, no to ten dzien o którym mówi woda. Bardzo fajnie mi sie gralo, porzadek byl na tyle , na ile byl potrzebny gracze i graczki :D ogarniali kulture , dopóki Balitix nie zaczál wrzucac i jeszcze jeden byl, który nie zdázyl wylapac za bluzgi "ogólnorodzinne" itp. Staram sie utrzymywac FFA z jak najwiekszym luzem i nie przesadzac ze sluzbowym banowaniem, a gamonie nie potrafiácy sie zachowac lecá szybko, bo mi nie chodzi o widocznosc, czy wózek gracza, tylko o skutecznosc i zaangazowanie.

Dla mnie to lepiej miec na serwie spoko 200 ludzi , którzy wejdá powiedza "siema" i od razu kumajá rasz na B, niz 2500 debili typu : oddawaj awe, bo pojade Cie z kosy, a (...) Twoja stara pierze w rzece .... i takie tam inne wysoce ambitne texty, które sa wyrazem pojedynczego STEAM_ID , a nie przyzwoleniem serwera.

PozdrooOOO !

dr4g0n 
Dziecko Fabryki

Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 02:22   

twoja stara klaszcze u rubika :P

IP: ff.fragzone.eu
IP: ff2.fragzone.eu
IP: fz.fragzone.eu

woda 
Gwiazda FFA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 08:16   

diesel napisał/a:
oddawaj awe, bo pojade Cie z kosy, a (...) Twoja stara pierze w rzece ....

Ahahhahah no to w stylu swistiego, przeciez to jest nie do pomyslenia ze ktos zabral jego awe :lol:

rasta 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 10:45   

tak apropos dochodzą mnie słuchy że świsty na wh jedzie. Trzeba go namierzyć ktoregoś pięknego dnia ^^

woda 
Gwiazda FFA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 13:57   

Fakt, z sobim juz to zauwazylismy ze dziwnie gra ostatnio a jak tylko to zauwazylismy to zaczal grac jak zwykle :D nie wiem ile w tym rpawdy ale warto go sprawdzic :-P juz jeden taki MILY99 byl :lol:

diesel 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 19:35   

patrzylem na niego i wyglada na wh na guzik, stoi nic nie robi i nagle ogarnia. Ciekawe trzeba sie bedzie przyjrzeć bliżej. Pozatym Swisti gra z awp i w tym piachu to tak też jakos dziwnie wie co i jak. Nie ma co tu gdybac, trzeba kręcić , ale mlody czyta forum i zaobaczymy jak teraz zagra.

Odpowiedz do tematu