Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj
FAQ Grupy Użytkownicy Statystyki Szukaj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy naprawdę chcemy rygorystycznych adminów?
Autor Wiadomość
Ocet 
TeamKiller

Wysłany: Pon 08 Cze, 2009 23:21   

wogóle jaka rozkmina bo sa niesprawiedliwi:( aż łezka mi się w oku kręci popłaczcie mi się tu jeszcze... Life is brutal:( tym tematem swiata nie zmienicie niestety wiec odpusccie:) r napewno dostalem wiecej banow i mutow od swiezaczkow na serwerze wiec kto jak dlugo gra nie ma znaczenie moim zdaniem rst jest calkiem bez stronny chociaz za nim nie przepadam :) a Mr. Eska zajeżdża mi sprzedawczykiem z reala:D

Bokser[SZ-PL] 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 21:14   

Witam!!!

Poseł lolku móisz że nie ma admina doskonałego a ja to co?:> :-P

A co do sprawy adminów wiadomo ze to też ludziska i czasem mają słabszy dzień albo czegoś nie dopilnują lub dostrzeżą. Mi musicie wybaczyc jeśli coś nie dopilnuję, bo ja stary i przygłuchawy dziadzio, ale się staram jak mogę:)
I myślę że jestem bezstronny czy to do świeżaków czy starych wyg na serwerku. Zresztą niejedna osoba już sie przekonała i dostała odpowiednią nagrodę jak coś nabroiła. A jeśli coś komuś nie odpowiada zawsze może napisac skarge i będzie to rozpatrzone. Myśle że na FF staramy sie wszyscy o dobrą atmosferę i jeśi są jakieś niedociągnięcia to próbujmy je likwidowac a będze wszystko ok :mrgreen:

A co do reklamy to ja reklamuję zdrowy tryb życia pod hasłem " Używac, stękac i nie pękac" :lol:

diesel 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 03:15   

Wiem,ze trochę pozwalam na "luźną atmosfere" ale to nie znaczy, ze nie słysze.

Po kicku nie przechodzi ???

i tu zaczyna sie magiczny moment ,od którego zależy żywotność delikwenta na serwie...

Kazdy z nas wyczulony jest na innym punkcie regulaminu. Zdajemy wszyscy sobie sprawę, ze gra czasem jest nerwowa, ale innej opcji nie ma. Sami sobie tylko grób kopiecie...

Strzelasz sie? Jak nie, to spadaj i zwalniaj slota.

Pozdrawiam.

Rozdzynka 
Forum Girl

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 04:08   

Dlaczego Szanowni Panowie Adminowie się tłumaczą? Nie od dziś wiadomo, że Admin to też człowiek... ma prawo nie dosłyszeć i nie dowidzieć (nie koniecznie z racji wieku). Po za tym człowiek nie jest istotą nie omylną, ma prawo się pomylić i dać komuś nie słusznie kika tudzież bana. Ja jestem za tym by Admini pozostali sobą, pomimo chorej presji wywieranej przez ukaranych graczy z przerośniętym ego (ale to już inna bajka), którzy nie koniecznie zgadzają się ze zdaniem Admina (nawet jeżeli ten nie ma racji, bo czy wykłócanie się o to kto ma racje coś zmieni? Cofnie kika, lub bana? Śmiem powątpiewać -no chyba, że ban był przyznany na kilkanaście dni i można go jeszcze cofnąć) . Po prostu Panowie Adminowie jesteście THE BEST i niech tak pozostanie. A osoby, które "wieszają psy" na naszych Adminów niech się zastanowią czy warto i czy to coś zmieni. Bo tak naprawdę kłótniami i zwadami niczego się nie osiągnie, wręcz przeciwnie można dużo stracić. Nie tylko w oczach danego Admina, a także w oczach innych graczy.

Pozdrawiam.

papryk 
pr0gejmer

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 10:14   

dobrze prawi, wodki jej polac ;)

Lord of War 
n00bek

Wysłany: Nie 13 Gru, 2009 00:09   

Kur Vitaminka to przegina! Ja przyszedłem z ct do t rozmawiam z Wasilem. o i on do ct poszedł a Vitaminka idź do ct a ja nie to mnie zamieniała za Wasilem co to kur miało być?

caparzo 
GGT & GGDM

Wysłany: Nie 13 Gru, 2009 00:14   

A po co odkopujesz stary temat i jeszcze dodatkowo piszesz w nim zupelnie od rzeczy, nie na temat

ksiadz 
Nożownik

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Nie 13 Gru, 2009 03:09   

kazdy ma swoje hobby najwidoczniej on lubi archeologie :)

mam hacki nawet na spamowanie wiec nie podskakuj

Gadom 
Zakładnik

Wysłany: Pon 14 Gru, 2009 09:56   

Hehe :)

diesel 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 21:21   

Informuje.., zeby nie bylo, ze nie informowalem.

Otrzymalem kilka wiadomosci na privie a propos zachowania graczy i chcialem zapytac, co sie dzieje na naszej ulubionej FF ??? Wiadomosci niestety nie byly dobre. Dotyczyly zachowania graczy na serwie, a zatem pytam co Wy robicie ????? :evil: Ledwo co Fabra wstala a sie dymi. Zachowanie graczy nie jest takim jakie byc powinno, spotykacie sie by popieprzyc o [ ocenzurowano! ], pobluzgac, pokazac swoje ja ??? przypominam ze jestescie na serwie niczym innym jak pojedynczym slotem, który ma postrzelac sie z innymi.

Panowie wrócmy do atmosfery jaká byc powinna.

Informuje ze juz nie bede prosil o kulture i bede stanowczo jej wymagal i po tym jak napisze KULTURA przestaje kickowac, 24 godziny odpoczynku i zapraszam ponownie do gry.

Uczestniczycie w forum, placzecie jak fabra ma byc zamknieta i taka wdziecznosc ??? Super. Wstydze sie za poniektórych , bo myslalem ze macie wiecej oleju w glowie.

nie pozdrawiam , bo zly jestem...

Lord of War 
n00bek

Wysłany: Sob 16 Sty, 2010 12:51   

Vitaminka raz tak tylko zrobiła bo musiała coś z Wasilem ustalić. Ona jest spoko adminem... tylko że tylko wtedy ten jeden raz mnie wkurzyła... Dlatego przepraszam bo trochę mnie poniosło (jak zwykle...)

diesel 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Sob 16 Sty, 2010 14:59   

lubie ,szanuje ,repektuje Vitke wszakze jest damá w adminskim kole. Nie mozemy pozwolic na to by pyskowali naszym gwiazdom.

Rozdzynka 
Forum Girl

Wysłany: Czw 28 Sty, 2010 08:25   

Musze przyznać, że Fabryka się zmieniła i to dość mocno... a w szczegulności gracze i to wcale nie na lepsze -wręcz przeciwnie na gorsze (choć z obserwacji wiem, że to wyik zmian na ulubionym serwerku; nie każdy lubi przecież zmiany). Ale mimo wszystko w tej sytuacji są potrzebni rygorystyczni i nie faworyzujący innych admini, by przywrócić pożądek i ład z przed kilku miesięcy. A to nie będzie takie trudne, bo wkońcu takich adminów "posiadamy".

Kobieta zmienną jest -zdanie człowieka zależy nie tylko od miejsca siedzenia, jak również od sytuacji w jakiej się znajduje. -tak jak by ktoś chciał zarzucić mi hipokrytyzm.

Lila. 
Forum Girl

Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 09:28   

Eh..czasami sobie wchodzę popykać na fabryczkę, szczególnie lubię z rana, przed zajęciami, a wiadomo wtedy najwięcej dzieci niestety. Nie wiem, może poszukajcie jakiegoś admina, który będzie miał czas rano grać, bo oprócz Rasty to ciężko na kogo innego liczyć o tej godzinie, a zbuntowane nastolatki psują całą zabawę strzelając do swoich, obrażając i nadużywając mikrofonu. Może nie trafiłam w temat, nie wiem, tylko taka mała dygresja, bo serwer jest naprawdę fajny, na dobrym poziomie, ale czasami uszy bolą :mrgreen:

diesel 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Sob 06 Lut, 2010 22:29   

mówie, ze muszisz pograc duzo, zbadac teren, poznac graczy i ich zwyczaje, a za fakt przegranych wielu godzin na fabryce mozna sie zastanowic. Mam nadzieje , ze jesli dostaniesz admina to nie za miasto Rzeszów i za to, ze masz fajny glos i jestes rózowa na forum.

Lila. 
Forum Girl

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 19:08   

Ale ja się nie ubiegam o admina diesel :)

rasta 
Fabryka Fragów FFA

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 20:26   

prawda jest taka że dzieciaki się rozbestwiają na serverach trzeba ich zapał hamować a najgorsze jest to że starsze osoby się zaczynają zachowywać jak dzieci i się wyzywają , co za społeczeństwo kiedyś dużo przyjemniej się grało , więc przydało by się paru surowych adminów :)

Nescafe 
Ekipa Serwerowa

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 21:27   

Rasta co do jednej rzeczy się zgodzę z Tobą "że kiedyś przyjemniej się grało...". Owszem było tak ponieważ więcej ludzi było na luzie , a nie jak teraz sami sztywniacy. Kiedyś pamiętam grałem ja , gayver, abudabi, sorianu , buźka , wiesiu , envii , hdy to byly i przyjemna gra i byla tez jaja. A teraz , na fabryce zostali sami sztywniacy, wiec sie nie dziw.
Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam Nescafe

woda 
Gwiazda FFA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 23:34   

O przepraszam bardzo wypraszam sobie ja nie jestem sztywniak jak gram to zawsze sa jaja tak jak tydzien temu dostalem bana na tydzien za to ze sie zbyt wyluzowalem :lol: hahah :lol: nie jest tak zle zalezy co rozumiesz przez sztywniactwo, teraz czesto graja ludzie ktorzy fragi traktuja jak swoj obiad albo sniadanie i jak tylko cos zle pojdzie to napinaja sie na ffa i odrazu atmosfera robi sie jak siekiera :-P a fakt grala tamta paczka to kazdy umial sie cieszyc z gry, teraz jak kogos zabijesz odrazu leci pocisk "Ty k*** Ty dz*** je**ny cziter" itd ;D ale mimo to graja jeszcze osoby ktore daja rade trzymac klimat :-)

Nescafe 
Ekipa Serwerowa

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 13:35   

No fakt. Zgadzam się z Tobą :)

Odpowiedz do tematu