Serwer sie nadal restartuje proponuje zmienić nazwe na wieczna giza turbo:)
hahaha
ale tak na poważnie to można by serio zmienić tą gize na inna mape bo za każdym razem jak jest crash leci właśnie giza i czasami aż odechciewa się grać jak lecą 3 z rzędu
_________________ "Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
nie będę zaczynał osobnego tematu napisze tutaj natomiast nie dawno wczoraj grałem z Agatką i z innymi ziomalkami na TurboGunGame i Agatka miała pecha bo wystąpił taki błąd w modzie,staty na tabeli się zerują zostają tylko naliczane śmierci,przy respie nie daje broni,biega się tylko z nożem,nie można podnieść broni ani HE,przy zabiciu z noża nie nalicza lvl i nie daje broni,przy wpisaniu !give nie daje broni! powiedzie mi co jest grane?pewnie wielu już miało ten błąd na tym serverku.Proszę o sprawdzenie plików moda czy nie ma zrobionej qpy w tym modzie po tych kraszach.
z góry dziękuję i mam nadzieje ze ktoś się zajmie tym problemem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum