Proponuje aby przy starcie gry nie bylo mozliwosci wyboru T czy Ct co usprawniloby niektory wejscie ze specta na serwer a co za tym idzie szybszy poczatek gry dla tych "niezdecydowanych" wejscia to slabszego teamu. Druga kwestia maksymalny czas na specta to 3 minuty i kick... niektorzy sa na nim po godzinie lub wiecej co jest blokada dla nowych graczy czekajacych na miejsce bezsensownie zajete. Trzecia i ostatnia zmiana jakiej bym dokonal to automatyczne rownanie teamu dzieki czemu slabsi gracze nie beda tylko "fragami" dla teamu pelnego "gwiazd". pozdrawiam
E tam w opozycji sie nawet fajnie gra, wyżej poprzeczka . Co do kickania spektów to problem, bo jak ktoś chce jakiegoś czitucha nagrać albo inną kanalie to go wykopie
a ja jestem za tym pomyslem, tylko w polaczeniu z opcja Auto Force to same team as before... a co do wyrownywania skladow, jestem przeciwny, a to dlatego ze w przypadku auto select nie bedzie juz potrzebne
ps. na spekcie powinien byc ograniczony czas ale nie do 3 tylko conajmniej 10 min
_________________ -------------->Be quick or be dead<--------------
co do przedluzenia czasu dla specta to jestem za a co do demka jak ktos nagrywa to po pierwsze jeszcze nie spotkalem sie zeby ktos nagrywal to raz a dwa nie bedzie nikt siedzial nad demkiem dluzszym niz powiedzmy 10 min... a jakby chcial to nagra 2 po 10
co do wyrownywania teamow to sam fakt auto selecta nie daje da wyrownania teamu a chyba o to tez chodzi
tylko auto-balancer jest wg mnie beznadziejny. tak naprawdę nie jest to w stanie wyrównać drużyny. często się zdarza że jedna osoba jest co chwila przenoszona. takie są przynajmniej moje doświadczenia z balancerem.
moje niestety tez, pozatym badzmy szczerzy to wogole nie wyrowna teamow
ps. co do spektow i nagrywaniu demek ja nagralem kilkanascie na tym servie w ciagu zaledwie 2 miesiecy, to ze tobie sie wydaje ze ktos poprostu siedzi na spekcie wcale tego nie oznacza... przy okazji dodam ze kilka z moich demek zostalo uznanych za wiarygodne na AC
pps. Auto Selekt+Auto force to same team... i starczy
_________________ -------------->Be quick or be dead<--------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum