W paru głowach narodził się całkiem ciekawy plan imprezy dla naszego serwera (a może serwerów? ). Otóż powszechnie wiadomo, że między adminami a graczami często panują wrogie stosunki. Dając spokój wszystkim kłótniom, sporom i walkom, można by urządzić całkowicie pokojowy pojedynek. Zasady nie różniłyby się niczym od tych z GGT. W zależności od ilości chętnych, rozlosowalibyśmy równe zespoły i podzielili je na kilka meczów, które zakończyłyby się jednym - głównym wynikiem. Jeżeli byłoby dużo chętnych, meczów można by rozegrać kilka. Jeżeli jest ktoś zainteresowany, to zapraszam do zgłaszania się w tym temacie! (podawajcie swój nick, steamID i najlepiej numer gg do wszelakiej komunikacji)
Po tym jak ustawiłeś mecze suty - antysuty nie wiem czy cokolwiek powinieneś organizować na tym forum...
Może lepiej zostawić to ludziom, którzy mają coś więcej niż słomiany zapał
Powiem Ci tyle: w meczu z Sutami nie było na stałe serwera - teraz jest, z początku nie było twardego terminu - teraz jest. Wydaje mi się, że może być tylko lepiej, a jak będzie to zobaczymy
tak? ja nie widzę by było gdzieś wspominane jakiego typu admin czy FZ,FFA,J&D,GGT , admin to admin kiedyś grałem w turnieju z innymi adminami z tgg w the admins i dobrze się wszyscy bawili
Sut
STEAM_0:1:8358231
gg podaj jak bedzie potrzebne a tak to pisac PW zawsze jestem na forum
łośśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś to jest gośśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśććććććććććććććććććććććććć BOT
_________________ |>> Front wyzwolenia wszystkich SUTKÓW<<| |>> Front Wyzwolenia Piłeczek Golfowych <<| |>> Front wyzwolenia Serwerów FRAGZONA od Nemezisa <<| |>> Rzygam na Nemezisa <<| SuCiOr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum